Χανιά: Μία διαμαρτυρία από άλλον… αιώνα - Κινητοποίηση αμαξάδων

Χανιά: Μία διαμαρτυρία από άλλον… αιώνα - Κινητοποίηση αμαξάδων

Οι αμαξάδες διαμαρτύρονται για την απόφαση του δήμου, να μην τους επιτρέπει την παραμονή στο χώρο του λιμανιού μετά τις 7.30 το απόγευμα

 Χανιά: Μία διαμαρτυρία από άλλον… αιώνα - Κινητοποίηση αμαξάδων
Έξω από το δημαρχείο Χανίων είναι συγκεντρωμένοι οι αμαξάδες της πόλης με τις άμαξες τους, οι οποίοι δηλώνουν ότι δεν θα φύγουν, αν δεν αλλάξει στάση ο δήμος και αν δεν ανακαλέσει την απόφασή του για αλλαγή στο ωράριο παραμονής τους εντός του λιμανιού. Η απόφαση του δήμου ορίζει ότι οι αμαξάδες θα πρέπει να απομακρύνονται από το χώρο του λιμανιού στις  7.30 το απόγευμα.

Σύμφωνα με τα haniotika-nea.gr, ο
Κλείσιμο
ι αμαξάδες που συμμετέχουν στην κινητοποίηση έφθασαν στο Δημαρχείο Χανίων και στη συνέχεια εκπρόσωπός τους μαζί με δικηγόρο που τους εκπροσωπεί, συναντήθηκαν με τον αντιδήμαρχο Χανίων και πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Μιχάλη Βλαχάκη, ζητώντας να μην ισχύσει η απόφαση για απομάκρυνσή τους από το λιμάνι στις 7:30 το απόγευμα.

Από την πλευρά του ο κ. Βλαχάκης, επεσήμανε πως υπάρχουν δύο εισηγήσεις και από τον προηγούμενο και από τον νυν Λιμενάρχη υπέρ του να σταματάει η κίνηση των αμαξιών στην παραλιακή ζώνη στις 7:30 το απόγευμα.
Οι αμαξάδες απάντησαν ότι πουθενά στην Ελλάδα δεν ισχύει τέτοιος κανονισμός.



Τέλος, ο κ. Βλαχάκης επεσήμανε ότι από το Δ.Σ. τις αποφάσεις να παραμένουν μέχρις τις 7:30 οι αμαξάδες στην παραλιακή ζώνη  τις ψήφισαν και οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης.



Αξίζει να σημειωθεί ότι η κίνηση έξω από το δημαρχείο είναι αυξημένη, καθώς οι άμαξες που βρίσκονται έξω από το δημαρχείο δυσκολεύουν την κίνηση των οχημάτων.

Πηγή: www.haniotika-nea.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης