Αδέρφια με όπλα και ναρκωτικά στο Ρέθυμνο

Αδέρφια με όπλα και ναρκωτικά στο Ρέθυμνο

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στους υπόπτους ηλικίας 31 και 41 χρόνων και ερεύνησαν τα σπίτια τους, όπου ανακάλυψαν συνολικά 720 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ένα πιστόλι, τρία κυνηγετικά όπλα

Αδέρφια με όπλα και ναρκωτικά στο Ρέθυμνο
Πλήθος αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου και Χανίων, της Ασφαλείας και της Ο.Π.Κ.Ε. έζωσαν δυο περιοχές των Δήμων Ρεθύμνου και Αποκορώνου το πρωί της Πέμπτης, για να κάνουν ταυτόχρονες έρευνες στα σπίτια δυο αδελφών που ήταν ύποπτοι για διακίνηση ναρκωτικών και όπλων.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στους υπόπτους ηλικίας 31 και 41 χρόνων και ερεύνησαν τα σπίτια τους, όπου ανακάλυψαν συνολικά 720 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ένα πιστόλι, τρία κυνηγετικά όπλα χωρίς τις απαραίτητες άδεις κατοχής, πέντε γεμιστήρες, 63 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, διάφορα εξαρτήματα οπλισμού και είδη για την αποθήκευσή τους, μια ζυγαριά ακριβείας και 434 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού. 

Κλείσιμο
Τα δυο αδέλφια οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου κατηγορούμενα κατά περίπτωση για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων και του Τελωνειακού Κώδικα, ενώ το πιστόλι που είχαν στην κατοχή τους εστάλη για βαλλιστική εξέταση ώστε να διαπιστωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί σε άλλες παράνομες πράξεις.

*** Τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 30 γραμμαρίων είχε μαζί του ένας 31χρονος Έλληνας, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στον Βόλο. Έτσι, συνελήφθη και ανακρίνεται από την Δίωξη Ναρκωτικών πριν οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου με τις κατηγορίες της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης