Ξήλωσε χιλιόμετρα καλωδίων από τη γέφυρα της Χαλκίδας

Ξήλωσε χιλιόμετρα καλωδίων από τη γέφυρα της Χαλκίδας

«Χτυπούσε» σε ώρες που δεν λειτουργούσε το δίκτυο ηλεκτροδότησης, έτσι ώστε να μην κινδυνεύει από ηλεκτροπληξία

Ξήλωσε χιλιόμετρα καλωδίων από τη γέφυρα της Χαλκίδας
Με οργανωμένο σχέδιο, μεθοδικότητα και υπομονή δρούσε επί δυο ολόκληρους μήνες ένας «κυνηγός» χαλκού που είχε ρημάξει κυριολεκτικά τις καλωδιώσεις ηλεκτροδότησης στην Υψηλή Γέφυρα της Χαλκίδας, κλέβοντας... χιλιόμετρα καλωδίων και προκαλώντας τεράστιες ζημιές!

Ο 46χρονος Έλληνας «χτυπούσε» σε ώρες που δεν λειτουργούσε το δίκτυο ηλεκτροδότησης, έτσι ώστε να μην κινδυνεύει κιόλας από ηλεκτροπληξία. Έκοβε όσα περισσότερα τμήματα καλωδίων μπορούσε και τα άφηνε εκεί, για να επιστρέψει τα ξημερώματα που δεν θα τον έβλεπε κανείς και να τα πάρει! Στους δυο μήνες της δράσης του, «ξήλωσε» καλώδια χαλκού μήκους  2.200 μέτρων που η αξία τους μαζί με τις φθορές ξεπερνά τα 60.000 ευρώ!

Κλείσιμο
Μετά τις αλλεπάλληλες καταστροφές, οι άνδρες της Ασφαλείας έκαναν διακριτικές περιπολίες στη γέφυρα και τελικά κατάφεραν να συλλάβουν επ' αυτοφώρω τον δράστη, που είχε μαζί του 25 μέτρα καλωδίου, ένα ζευγάρι γάντια και έναν φακό. Ο 46χρονος  οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας και του ασκήθηκε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης