Λάρισα: Ιερόσυλοι άδειασαν παγκάρια και έκλεψαν τάματα

Λάρισα: Ιερόσυλοι άδειασαν παγκάρια και έκλεψαν τάματα

Οι εισβολείς άρπαξαν από τα εικονίσματα διάφορα τάματα και χρυσαφικά, η αξία των οποίων ανέρχεται σε χιλιάδες ευρώ, αλλά δεν αρκέστηκαν σε αυτά

Λάρισα: Ιερόσυλοι άδειασαν παγκάρια και έκλεψαν τάματα
Στόχος ιερόσυλων έγινε η εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης που βρίσκεται στο πάρκο Αλκαζάρ της Λάρισας, τα ξημερώματα της Δευτέρας. Χωρίς να τους αντιληφθεί κάποιος, οι άγνωστοι μπήκαν παραβίασαν ένα παράθυρο του ναού και μπήκαν ανενόχλητοι στο εσωτερικό.

Οι εισβολείς άρπαξαν από τα εικονίσματα διάφορα τάματα και χρυσαφικά, η αξία των οποίων ανέρχεται σε χιλιάδες ευρώ, αλλά δεν αρκέστηκαν σε αυτά. Διέρρηξαν και τα δύο παγκάρια της εκκλησίας και πήραν όσα χρήματα υπήρχαν μέσα. Αμέσως μετά, εξαφανίστηκαν και πάλι χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Η τοπική Ασφάλεια διενεργεί έρενα για να εντοπίσει τους δράστες, ενώ για την κλοπή έχει ενημερωθεί και η Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου.

Κλείσιμο
*** Σχεδόν πέντε χρόνια πέρασαν από τη διάρρηξη που είχε γίνει στις 9 Φεβρουαρίου του 2012 σε ένα σπίτι στην περιοχή Σμέρτο της Θεσπρωτίας, αλλά τελικά εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Σαγιάδας και το γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Θεσπρωτίας. Τα ευρήματα «έδειξαν» έναν 24χρονο Αλβανό ο οποίος είχε αδειάσει τις... ντουλάπες του σπιτιού και είχε κλέψει πλήθος ρούχα! Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης