Ευρυτανία: Χασισοφυτεία έξι επιπέδων με 1.278 δενδρύλλια και... παρατηρητήρια
Ολόκληρο χωριό και μάλιστα φρουρούμενο είχαν στήσει άγνωστοι σε μια απόκρημνη δασική περιοχή με δύσκολη πρόσβαση
Ολόκληρο... χωριό και μάλιστα φρουρούμενο είχαν στήσει άγνωστοι σε μια απόκρημνη δασική περιοχή με δύσκολη πρόσβαση στην Ευρυτανία, όπου καλλιεργούσαν μια μεγάλη φυτεία με εκατοντάδες δενδρύλλια κάνναβης σε έξι ανισόπεδα επίπεδα!
Κατά την διάρκεια της επιχείρησης που οργάνωσαν άνδρες της Ασφαλείας Καρπενησίου και της Ο.Π.Κ.Ε., οι καλλιεργητές δεν εντοπίστηκαν καθώς φαίνεται ότι τους είδαν να φτάνουν από τα αυτοσχέδια παρατηρητήρια που είχαν δημιουργήσει ολόγυρα από τη φυτεία! Όμως, στα έξι ειδικά διαμορφωμένα επίπεδα, μέσα στα οποία υπήρχε ένα πρόχειρο κατάλυμα, κατασχέθηκαν 1.278 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,20 εκατοστών ως 1,75 μέτρου!
Στο χώρο της φυτείας, που βρίσκεται έξω από τον οικισμό «Γρανά» της τοπικής κοινότητας Προδρόμου, εντοπίστηκαν διάφορα εργαλεία και είδη διαβίωσης που εστάλησαν στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για να ανιχνευτούν δακτυλικά αποτυπώματα και ίχνη γενετικού υλικού των αγνώστων δραστών.
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»