Τον αναζητούν οι αστυνομικές αρχές για να δώσει εξηγήσεις
Δεν έχει προηγούμενο ο τρόπος με τον οποίο αποκαλύφθηκε ότι οπλοφορούσε παράνομα ένας 61χρονος Έλληνας σε μια περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας, με αποτέλεσμα να τον αναζητούν οι αστυνομικές αρχές για να δώσει εξηγήσεις.
Την ώρα που περπατούσε σε έναν δρόμο στην περιοχή Κωνωπίνα του δήμου Ακτίου- Βόνιτσας, ο 61χρονος σωριάστηκε ξαφνικά στο έδαφος έχοντας χάσει τις αισθήσεις του. Αμέσως, οι κάτοικοι της περιοχής έτρεξαν να δουν τι είχε πάθει και να τον βοηθήσουν, αλλά διαπίστωσαν με έκπληξη ότι ήταν οπλισμένος με πιστόλι του οποίου ο γεμιστήρας ήταν γεμάτος με σφαίρες!
Κάποιοι ειδοποίησαν το αστυνομικό τμήμα Κατούνας, άνδρες του οποίου έσπευσαν στο σημείο. Όμως, ο 61χρονος είχε ήδη συνέλθει και, παρά την κατάστασή του, είχε φροντίσει να εξαφανιστεί για να αποφύγει τη σύλληψη! Οι αστυνομικοί τον αναζητούν, καθώς γνωρίζουν τα στοιχεία ταυτότητάς του και έχουν σχηματίσει σε βάρος του δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV