Μαγνησία: Η σερβιτόρα σέρβιρε και λαθραία τσιγάρα

Μαγνησία: Η σερβιτόρα σέρβιρε και λαθραία τσιγάρα

Οι πελάτες σερβίρονταν και αδασμολόγητα τσιγάρα, τα οποία φρόντιζε να τους παρέχει με το αζημίωτο η νεαρή αλλοδαπή σερβιτόρα

Μαγνησία: Η σερβιτόρα σέρβιρε και λαθραία τσιγάρα
Οι πελάτες μιας καφετέριας στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας δεν απολάμβαναν μόνο τον καφέ ή το ποτό τους. Οι πιο... «θεριακλήδες» σερβίρονταν και αδασμολόγητα τσιγάρα, τα οποία φρόντιζε να τους παρέχει με το αζημίωτο η νεαρή αλλοδαπή σερβιτόρα!

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Βόλου είχαν δεχθεί πληροφορίες για την διακίνηση των λαθραίων τσιγάρων και πήγαν στο κατάστημα παριστάνοντας τους πελάτες. Όταν είδαν την 26χρονη Ρουμάνα εργαζόμενη να πουλάει 26 αφορολόγητα πακέτα τσιγάρων σε έναν 59χρονο Έλληνα, την συνέλαβαν.

Κλείσιμο
Η νεαρή αλλοδαπή συζεί με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος όπου εργάζεται και, όπως ήταν φυσικό, ακολούθησε έρευνα στο σπίτι τους όπου κατασχέθηκαν άλλα 62 αφορολόγητα πακέτα τσιγάρων. Όλα εστάλησαν στο Τελωνείο Βόλου για να υπολογιστούν οι διαφυγόντες δασμοί, ενώ η σερβιτόρα- λαθρέμπορος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου κατηγορούμενη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης