protothema.gr: Στην κορυφή της ενημέρωσης και για το πραξικόπημα στην Τουρκία

protothema.gr: Στην κορυφή της ενημέρωσης και για το πραξικόπημα στην Τουρκία

Τις κρίσιμες ώρες την Παρασκευή και το Σάββατο 823.778 μοναδικοί αναγνώστες έμαθαν όλες τις εξελίξεις για τα γεγονότα στην Τουρκία από το www.protothema.gr

protothema.gr: Στην κορυφή της ενημέρωσης και για το πραξικόπημα στην Τουρκία
Το www.protothema.gr επέλεξαν για ακόμη μία φορά οι Έλληνες προκειμένου να ενημερωθούν έγκυρα και έγκαιρα για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την απόπειρα πραξικοπήματος στηνΤουρκία.

Σύμφωνα με τα επίσημα αναλυτικά στοιχεία, τις κρίσιμες ώρες της Παρασκευής 15 Ιουλίου και του Σαββάτου 16 Ιουλίου, όταν όλοι προσπαθούσαν να μάθουν αν οι πραξικοπηματίες κατέλαβαν την εξουσία στην Τουρκία διά της βίας, ποια είναι η τύχη του Ταγίπ Ερντογάν, τι συμβαίνει στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης, της Άγκυρας και της Σμύρνης όπου είχαν συγκεντρωθεί δεκάδες χιλιάδες πολίτες, όλοι ήταν «κολλημένοι» στο www.protothema.gr διαβάζοντας τι συμβαίνει από τους υπολογιστές, τα laptop, τα tablet και τα smart phones.

Κλείσιμο


Οι μοναδικοί αναγνώστες του www.protothema.gr τις ώρες που η κατάσταση στην Τουρκία βρισκόταν στο μεταίχμιο ήταν συνολικά 823.778! Και το στοιχείο αυτό αφορά τους μοναδικούς αναγνώστες που επέλεξαν να μάθουν τι συμβαίνει από την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας το ΘΕΜΑ. Οι σελιδοπροβολές ή αλλιώς οι αποκαλούμενες «θεάσεις» των ειδήσεων που έγραφαν οι δημοσιογράφοι του www.protothema.gr ήταν πολλαπλάσιες και έφταναν σε μερικά εκατομμύρια pageviews.

Στο www.protothema.gr μάθατε πρώτοι ότι οι δυνάμεις που είναι πιστές στον Ερντογάν ανακατέλαβαν τον έλεγχο της Τουρκίας συλλαμβάνοντας τους πρωτεργάτες του πραξικοπήματος. Από την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας το ΘΕΜΑ διαβάσατε όλες τις λεπτομέρειες για τους 8 πραξικοπηματίες που προσγειώθηκαν με στρατιωτικό ελικόπτερο στην Τουρκία ζητώντας πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα.

Στο www.protothema.gr διαβάσατε τι είπε ο Ερντογάν μέσω Facetime απευθυνόμενος στον τουρκικό λαό. Από εδώ πληροφορηθήκατε για τις πρώτες δηλώσεις του προέδρου της Τουρκίας μόλις το αεροσκάφος που τον μετέφερε προσγειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη.
Τις ώρες που η κατάσταση στην Τουρκία μπορούσε να οδηγήσει σε ανατροπή της δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης, μετρήθηκε ότι κάθε δευτερόλεπτο 35.000 άνθρωποι βρίσκονταν στο www.protothema.gr διαβάζοντας με εγκυρότητα και σε πρώτο χρόνο όλα όσα συνέβαιναν στην γειτονική χώρα.

Μάλιστα, επτά στους 10 μάθαιναν τις εξελίξεις πρώτοι και με αντικειμενικότητα διαβάζοντας τα ρεπορτάζ στο www.protothema.gr από τα tablets και τα smart phones τους.

Από το www.protothema.gr ενημερωθήκατε και τα ξημερώματα της Παρασκευής σχετικά με την τραγική είδηση για τον τζιχαντιστή που οδήγησε το φορτηγό του στο πλήθος που βρισκόταν στη Νίκαια της Γαλλίας σκοτώνοντας 84 ανθρώπους και τραυματίζοντας 200.

Όλοι εμείς στο www.protothema.gr και στο ΘΕΜΑ σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και συνεχίζουμε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης