Ηλικιωμένη διακινούσε λαθραία τσιγάρα στο Ξυλόκαστρο

Ηλικιωμένη διακινούσε λαθραία τσιγάρα στο Ξυλόκαστρο

Στην έρευνα που έγινε σε αυτοκίνητο 65χρονης βρέθηκαν συνολικά 400 πακέτα τσιγάρων

Ηλικιωμένη διακινούσε λαθραία τσιγάρα στο Ξυλόκαστρο
Στα πράσα έπιασαν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Λουτρακίου μια 65χρονη γυναίκα που διακινούσε σημαντικές ποσότητες αδασμολόγητων τσιγάρων στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, όταν έκαναν σήμα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε να σταματήσει για να το ελέγξουν.

Κατά την διάρκεια της έρευνας, οι αστυνομικοί βρήκαν στον χώρο των αποσκευών συνολικά 400 πακέτα τσιγάρων τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία του φόρου κατανάλωσης και κατασχέθηκαν για να σταλούν στην αρμόδια τελωνειακή υπηρεσία, ώστε να υπολογιστεί το ύψος των διαφυγόντων δασμών και φόρων υπέρ του δημοσίου.

Η 65χρονη Ελληνίδα παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ο οποίος της άσκησε δίωξη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, ενώ η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη για να εντοπιστούν και αυτοί που της προμήθευσαν τα λαθραία τσιγάρα για να τα πουλήσει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης