«Φούντωσε» ο παράνομος τζόγος σε όλη τη χώρα

«Φούντωσε» ο παράνομος τζόγος σε όλη τη χώρα

Μέσα σε ένα 24ωρο, συνελήφθησαν 24 άτομα για παράνομα τυχερά παιχνίδια σε διάφορες περιοχές της χώρας

«Φούντωσε» ο παράνομος τζόγος σε όλη τη χώρα
Μεγάλα χρηματικά ποσά πέφτουν στο τραπέζι του κάθε λογής παράνομου τζόγου, με το πνεύμα των εορτών να «φουντώνει» ακόμη περισσότερο το κυνήγι της τύχης. Μέσα σε ένα 24ωρο, συνελήφθησαν 24 άτομα για παράνομα τυχερά παιχνίδια σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Στην Χερσόνησο, η καφετέρια ενός 36χρονου δεν είχε καν άδεια ίδρυσης και λειτουργίας, όμως ο ιδιοκτήτης είχε διαμορφώσει όχι έναν αλλά δυο χώρους στο εσωτερικό και τους είχε μετατρέψει σε χαρτοπαικτική λέσχη! Μάλιστα, είχε για τσιλιαδόρο έναν 29χρονο που προσπάθησε να αποτρέψει τον έλεγχο από αστυνομικούς της Ασφαλείας και της Ο.Π.Κ.Ε. και συνελήφθη. Μαζί με αυτόν και τον 36χρονο ιδιοκτήτη, συνελήφθησαν 15 Έλληνες θαμώνες ηλικίας από 19 ως 74 χρόνων και ένας 29χρονος Αλβανός που έπαιζαν το απαγορευμένο παιχνίδι πόκερ “Texas Hold’em” και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου , ενώκατασχέθηκαν 1.730 ευρώ, 737 μάρκες, δυο τράπουλες και ένα τετράδιο σημειώσεων με ονόματα των παιχτών και χρηματικά ποσά.

Κλείσιμο
*** Σε ένα χωριό της Δράμας, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας τρεις άνδρες ηλικίας 56, 54 και 45 χρόνων και μια 38χρονη γυναίκα που το είχαν «στρώσει» στο… μπαρμπούτι σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι μέσα σε ένα καφενείο με την ανοχή του 59χρονου προσωρινά υπεύθυνου που και αυτός συνελήφθη. Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν τέσσερα ζάρια, 1.915 ευρώ και ένα χαρτί με ιδιόχειρες σημειώσεις και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί παιγνίων, ενώ ο 30χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος απουσίαζε και αναζητείται. 

*** Στο Ναύπλιο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου μία 43χρονη Ουκρανή ιδιοκτήτρια Ίντερνετ καφέ, όπου λειτουργούσαν πέντε υπολογιστές με διάφορα τυχερά παιχνίδια τύπου «φρουτάκια» οι οποίοι κατασχέθηκαν.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης