«Σήκωσαν» δυο τόνους οικοδομικά υλικά από επιχείρηση στην Αλεξανδρούπολη

«Σήκωσαν» δυο τόνους οικοδομικά υλικά από επιχείρηση στην Αλεξανδρούπολη

Κατά την διαφυγή των δραστών με τρία Ι.Χ. αυτοκίνητα και δύο αγροτικά φορτηγάκια που είχαν φορτώσει, τους αντιλήφθηκε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία

«Σήκωσαν» δυο τόνους οικοδομικά υλικά από επιχείρηση στην Αλεξανδρούπολη
Ούτε ένα, ούτε δυο, αλλά πέντε οχήματα είχαν μαζί τους τα πέντε μέλη μιας σπείρας που έκανε επιδρομή στον προαύλιο χώρο μιας επιχείρησης σε επαρχιακή οδό της Αλεξανδρούπολης και «σήκωσαν» οικοδομικά υλικά βάρους περίπου δυο τόνων!

Κατά την διαφυγή των δραστών με τρία Ι.Χ. αυτοκίνητα και δύο αγροτικά φορτηγάκια που είχαν φορτώσει, τους αντιλήφθηκε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία.

Κλείσιμο
Αμέσως έφτασαν στην περιοχή άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Ασφάλειας που συνέλαβαν τους δράστες, τρεις 41χρονους, έναν 26χρονο και έναν 22χρονο.

Ο ένας από τους 41χρονους έχει συλληφθεί και στο παρελθόν για ληστεία και κλοπή, όπως και ο 22χρονος. Όλοι οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης που τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένη κλοπή, ενώ τα οχήματά τους κατασχέθηκαν και τα κλεμμένα υλικά αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης