Ξάνθη: Είχαν αδυναμία στα κλεμμένα ακριβά αυτοκίνητα
Το «ντουέτο» δρούσε από τις 26 Νοεμβρίου του 2012 ως τον περασμένο Απρίλιο
Για περισσότερο από δυόμισι χρόνια κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα τα οποία... έκλεβαν από την πόλη της Ξάνθης ένας 23χρονος Έλληνας και ο 40χρονος Γεωργιανός συνεργός του, που είχαν παρελθόν στην παρανομία – ο πρώτος για ληστεία και ο δεύτερος για κλοπές και αρχαιοκαπηλία!
Μετά από πολυετείς έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Ξάνθης, εξακριβώθηκε ότι το «ντουέτο» δρούσε από τις 26 Νοεμβρίου του 2012 ως τον περασμένο Απρίλιο. Στο διάστημα αυτό, είχαν κλέψει επτά Ι.Χ. αυτοκίνητα, όλα πολυτελή και ιδιαίτερα ακριβά μοντέλα. Από αυτά, όμως, βρέθηκε μόνο ένα το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, ενώ η τύχη των υπόλοιπων αγνοείται και δεν αποκλείεται να έχουν πωληθεί και φυγαδευτεί στο εξωτερικό.
Οι δυο δράστες δεν συνελήφθησαν καθώς δεν υπήρχε αυτόφωρο για τα αδικήματά τους, αλλά σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης. Ωστόσο, η προανάκριση συνεχίζεται για να εξιχνιαστούν και άλλες κλοπές στις οποίες ενδεχομένως εμπλέκονται.
Η νέα χρονιά ξεκίνησε με χαρά και ζεστή συντροφιά, καθώς η εθελοντική ομάδα της bwin συναντήθηκε με τους διαμένοντες της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Φωτεινή» και μαζί έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα.
Η σύγχρονη αναπαραγωγική ιατρική συναντά τη συνειδητή επιλογή της μητρότητας, προσφέροντας ασφαλείς λύσεις για την υπογονιμότητα με σεβασμό, επιστημονική ακρίβεια και ανθρώπινη φροντίδα.
Με τρεις δεκαετίες εμπειρίας, η Savills Greece επηρέασε καθοριστικά την εξέλιξη της αγοράς ακινητων, μετατρέποντάς τη σε ένα σύγχρονο επενδυτικό περιβάλλον διεθνών προδιαγραφών.