Κρήτη: Θα έκλεβαν πέντε τόνους ελαιόλαδο αλλά απέτυχαν

Κρήτη: Θα έκλεβαν πέντε τόνους ελαιόλαδο αλλά απέτυχαν

Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν στην περιοχή, πήραν αποτυπώματα και γενετικό υλικό από όσα άγγιξαν οι δράστες και προσπαθούν να τους εντοπίσουν

Κρήτη: Θα έκλεβαν πέντε τόνους ελαιόλαδο αλλά απέτυχαν
Όλα τα είχαν προβλέψει οι επίδοξοι κλέφτες μεγάλης ποσότητας λαδιού από την αποθήκη του ελαιοτριβείου του αγροτικού Συνεταιρισμού Μεσοχωριού στο δήμο Αρχανών- Αστερουσίων, αλλά κάτι –άγνωστο ακόμη τι- τους χάλασε τα σχέδια!

Οι δράστες είχαν κλέψει ένα φορτηγό από μια μάντρα οικοδομών στον Πύργο Ηρακλείου, με το οποίο έφτασαν σε έναν χωματόδρομο δίπλα στις εγκαταστάσεις του ελαιοτριβείου, όπου γνώριζαν ότι υπήρχαν πέντε τόνοι πανάκριβου ελαιόλαδου. Από ένα σημείο κοντά στο ελαιουργείο έκλεψαν και ένα πεντάτονο   βυτίο το οποίο φόρτωσαν στο φορτηγό και ήταν έτοιμοι να αντλήσουν με λάστιχα το πολύτιμο υγρό.

Κλείσιμο
Κάτι συνέβη, όμως, και τράπηκαν σε φυγή χωρίς να πραγματοποιήσουν όσα είχαν σχεδιάσει. Μάλιστα, οδήγησαν το φορτηγό σε ένα απόμερο σημείο στο διπλανό χωριό και του έβαλαν φωτιά για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους! Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν στην περιοχή, πήραν αποτυπώματα και γενετικό υλικό από όσα άγγιξαν οι δράστες και προσπαθούν να τους εντοπίσουν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης