Με προσωπικό ασφαλείας η λειτουργία των δημόσιων νοσοκομείων αύριο

Με προσωπικό ασφαλείας η λειτουργία των δημόσιων νοσοκομείων αύριο

Οι προνοιακές μονάδες, τα Κέντρα Υγείας και το ΕΚΑΒ, καθώς οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ συμμετέχουν στην 24ωρη πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία, που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ

Με προσωπικό ασφαλείας η λειτουργία των δημόσιων νοσοκομείων αύριο
Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν την Τρίτη τα δημόσια νοσοκομεία, οι προνοιακές μονάδες, τα Κέντρα Υγείας και το ΕΚΑΒ, λόγω της 24ωρης πανδημοσιουπαλληλικής απεργίας που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ.
 
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) καλεί τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν δυναμικά στα απεργιακά συλλαλητήρια που οργανώνουν τα νομαρχιακά τμήματα της ΑΔΕΔΥ.
 
Κλείσιμο
Στην Αθήνα το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί έξω από το κτήριο του Αρείου Πάγου (Λεωφ. Αλεξάνδρας 121) στις 9.30 π. μ., την ώρα που θα εκδικάζεται η προσφυγή του Δημοσίου κατά της απόφασης που δικαιώνει τις καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών.
 
Με ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ επισημαίνει ότι διεκδικεί δημόσιο σύστημα υγείας με δωρεάν και καθολική πρόσβαση, επαρκή χρηματοδότηση και προσλήψεις μονίμου προσωπικού, ανάκτηση των μισθολογικών απωλειών και κατάργηση της ΕΣΑΝ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης