Έναν καρχαρία ψάρεψε σήμερα με το παραγάδι του ο Γιώργος Κριαράς από το Λουτρό στα Σφακιά της Κρήτης.
Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, το ψάρι είναι περίπου 1 μέτρο και όπως μας είπε ο τυχερός ψαράς ζυγίζει περίπου 70 κιλά.
Πρόκειται για είδος που συναντάμε στις θάλασσες μας, όπως μας είπε ο κ. Κριαράς, καθότι συναντάει συχνά ανάλογα ψάρια.
Κλείσιμο
Ο συγκεκριμένος μικρός καρχαρίας πιάστηκε στο παραγάδι του ανοιχτά της Γαυδοπούλας, είναι ακίνδυνος για τον άνθρωπο, αλλά για να καταφέρει να τον ανεβάζει και να τον βγάλει από το παραγάδι, πάλεψε για λίγη ώρα, αφού το ψάρι αντιστάθηκε σθεναρά.
Όπως μας είπε πρόκειται για ένα πολύ νόστιμο και σπάνιο μεζέ, τον οποίο θα γευτούν οι επισκέπτες στο Λουτρό.
Διαθέτει 5 ακαδημαϊκές σχολές και 10 πανεπιστημιακά προγράμματα - Πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στη βρετανική τριτοβάθμια εκπαίδευση, με χιλιάδες αποφοίτους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.