Τα έβαλαν με επιχειρηματία και χτύπησαν τον αδελφό του!

Τα έβαλαν με επιχειρηματία και χτύπησαν τον αδελφό του!

Οι δράστες τον ξυλοκόπησαν με ρόπαλο αφήνοντάς τον αιμόφυρτο επί τόπου και εξαφανίστηκαν. Εκεί τον βρήκε ο επιχειρηματίας που τον μετέφερε στο νοσοκομείο Αγρινίου όπου νοσηλεύεται

Τα έβαλαν με επιχειρηματία και χτύπησαν τον αδελφό του!
Δεν έχουν τέλος τα επεισόδια σε βάρος ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου στο Αγρίνιο, που είχαν ξεκινήσει πριν από λίγες ημέρες με τον… πετροβολισμό του σπιτιού του και έχουν εξελιχθεί σε «βεντέτα». Μετά τη σύλληψη ενός ακόμη νεαρού στο club του και όσο εκείνος κατέθετε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας, δέχθηκε επίθεση ο… αδελφός του έξω από το αστυνομικό μέγαρο!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο επιχειρηματίας ενημέρωσε την Αστυνομία για ένα έντονο φραστικό επεισόδιο που συνέβη με μια ομάδα νεαρών τσιγγάνων στο club που διατηρεί στην εθνική οδό. Η έρευνα των αστυνομικών οδήγησε στη σύλληψη ενός άνδρα που έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για ποινικά αδικήματα και ο επιχειρηματίας κλήθηκε στο αστυνομικό μέγαρο για να δώσει κατάθεση.

Όμως, ο αδελφός του που τον συνόδευε και τον περίμενε σε μικρή απόσταση από το κτίριο, δέχθηκε επίθεση από μια ομάδα νεαρών που έφτασαν στο σημείο με αυτοκίνητο. Οι δράστες τον ξυλοκόπησαν με ρόπαλο αφήνοντάς τον αιμόφυρτο επί τόπου και εξαφανίστηκαν. Εκεί τον βρήκε ο επιχειρηματίας που τον μετέφερε στο νοσοκομείο Αγρινίου όπου νοσηλεύεται.

Κλείσιμο
Τα δυο περιστατικά πρέπει να συνδέονται, σύμφωνα με τους αστυνομικούς που τα ερευνούν, με την επίθεση που δέχθηκε προ ημερών το σπίτι του επιχειρηματία από αγνώστους οι οποίοι προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές «βομβαρδίζοντάς» το με πέτρες! Για την επίθεση είχε συλληφθεί ένας 24χρονος, που είχε πρωταγωνιστήσει νωρίτερα σε επεισόδιο στο club του θύματος.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης