Αντίσκηνα, τροχόσπιτα και κάθε μορφής ελεύθερο κάμπινγκ μπήκε για τα καλά στο στόχαστρο των αστυνομικών υπηρεσιών της Χαλκιδικής, ξεχύθηκαν σε εκτεταμένο «σαφάρι» για την αντιμετώπισή τους στην ευρύτερη περιοχή της χερσονήσου Σιθωνίας!
Αστυνομικοί από υπηρεσίες του Πολυγύρου, του Αγίου Νικολάου, την Ο.Π.Κ.Ε., ακόμη και την Τουριστική Αστυνομία ξεχύθηκαν στις περιοχές Τριστινίκα, Κριαρίτσι, Καβουρότρυπες, Βουρβουρού και άλλες για να κάνουν ελέγχους για παράνομη κατασκήνωση και άλλες υγειονομικές διατάξεις, προκαλώντας αντιδράσεις από τους παραθεριστές.
Συνολικά, βεβαιώθηκαν 15 παραβάσεις για παράνομη εγκατάσταση σκηνών, τροχόσπιτων και αυτοκινούμενων τροχόσπιτων και μια παράβαση για στέρηση άδειας λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος σε ένα αναψυκτήριο. Η τοπική Αστυνομία, μάλιστα, προειδοποιεί ότι ανάλογες επιχειρήσεις θα πραγματοποιούνται συχνά!
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Το Premium Banking της Εθνικής Τράπεζας είναι μια τραπεζική σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, ενώ εξελίσσεται διαρκώς ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής