Με τα όπλα στα χέρια έσπασαν στο ξύλο τους οδηγούς, αφού τους τράκαραν σκοπίμως - Το αυτοκίνητο των δραστών πήρε φωτιά την οποία μάλλον έβαλαν για να καλύψουν τα ίχνη τους - Οι δύο ληστές διέφυγαν με μοτοσικλέτα - Τα δύο μέλη της χρηματαποστολής τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
Ληστεία σε όχημα χρηματαποστολής σημειώθηκε στη Λεμεσό. Το όχημα της χρηματαποστολής μετέφερε τις εισπράξεις μεγάλου super market. Πριν λίγες ημέρες είχε επιχειρηθεί και πάλι ληστεία σε χρηματαποστολή του ίδιου super market.
Σύμφωνα με την αστυνομία οι δύο δράστες που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, συγκρούστηκαν σκόπιμα με το όχημα της χρηματαποστολής και αφού κατέβηκαν από το αυτοκίνητο έδειραν τους δύο υπαλλήλους και κατάφεραν να τους πάρουν τα χρήματα.
Το ποσόν που εκλάπηκε είναι 178.000 ευρώ. Ο ένας από τους δράστες κρατούσε κοντόκαννο κυνηγετικό όπλο. Στη συνέχεια το αυτοκίνητο των δραστών πήρε φωτιά την οποία μάλλον έβαλαν για να καλύψουν τα ίχνη τους. Οι δύο ληστές διέφυγαν με μοτοσικλέτα που είχαν αφήσει στη περιοχή.
Τα δύο μέλη της χρηματαποστολής τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.
Πώς η ανακύκλωση αποτσίγαρων μπορεί να μειώσει τη ρύπανση και πώς η METRO, μέσα από τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα #gopafree, συμβάλλει έμπρακτα σε αυτή την προσπάθεια
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.