Ξάνθη: Στρατιωτικός έκρυψε σε ηχείο δυο κιλά χασίς

Ξάνθη: Στρατιωτικός έκρυψε σε ηχείο δυο κιλά χασίς

Ο 27χρονος που υπηρετεί σε μονάδα της περιοχής βρέθηκε στο στόχαστρο ανδρών της Ασφάλειας που είχαν πληροφορίες για τη δράση του και του έστησαν μπλόκο

«All you need is... Apple»!
Ξάνθη: Στρατιωτικός έκρυψε σε ηχείο δυο κιλά χασίς
Δύσκολα θα... άκουγε μουσική ενώ οδηγούσε ένας νεαρός στρατιωτικός, αφού είχε διαμορφώσει το ηχείο του αυτοκινήτου του σε ειδική κρύπτη, μέσα στην οποία έκρυβε τη μεγάλη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης που σκόπευε να διακινήσει σε χρήστες στην περιοχή της Ξάνθης!

Ο 27χρονος που υπηρετεί σε μονάδα της περιοχής βρέθηκε στο στόχαστρο ανδρών της Ασφάλειας που είχαν πληροφορίες για τη δράση του και του έστησαν μπλόκο. Το αυτοκίνητο του στρατιωτικού ερευνήθηκε από εκπαιδευμένο σκύλο ανιχνευτή, ο οποίος εντόπισε δύο νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους δυο κιλών και 25 γραμμαρίων κρυμμένες στο woofer του ηχείου!

Κλείσιμο
Ο στρατιωτικός συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης και όχι στον εισαγγελέα Στρατοδικείου, λόγω του κακουργηματικού χαρακτήρα των κατηγοριών που αφορούν στην κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκαν μικροποσότητες κατεργασμένης κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης