Ηράκλειο: Παγκρήτιο αγροτικό συλλαλητήριο

Ηράκλειο: Παγκρήτιο αγροτικό συλλαλητήριο

Με τρακτέρ και αυτοκίνητα που έφεραν μαύρες σημαίες διέσχισαν τους κεντρικούς δρόμους της πόλης και έφθασαν στο λιμάνι του Ηρακλείου

Ηράκλειο: Παγκρήτιο αγροτικό συλλαλητήριο
Παγκρήτιο αγροτικό συλλαλητήριο πραγματοποιείται, στο Ηράκλειο, για το ζήτημα της φορολόγησης των αγροτών. Οι αγρότες συγκεντρώθηκαν το πρωί της Πέμπτης έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων και αποφάσισαν να προχωρήσουν στον αποκλεισμό του λιμανιού της πόλης.

Από τα γραφεία της Ομοσπονδίας τους με τρακτέρ και αυτοκίνητα που έφεραν μαύρες σημαίες διέσχισαν τους κεντρικούς δρόμους της πόλης και έφθασαν στο λιμάνι του Ηρακλείου όπου το απόγευμα αναμένεται να αποφασίσουν αν θα εμποδίσουν τον απόπλου των πλοίων για τον Πειραιά.

Κλείσιμο
Οι ίδιοι δηλώνουν ότι θέλουν να εξακολουθούν να καλλιεργούν τη γη τους, πράγμα που θα καταστεί αδύνατο αν εφαρμοστεί η διπλή, όπως αναφέρουν, φορολόγηση που επιβάλλεται για πρώτη φορά φέτος σε χωράφια και εισόδημα.

Κατάληψη στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης 
Τα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης στο Ηράκλειο κατέλαβαν, αργά το μεσημέρι της Πέμπτης, οι αγρότες που πραγματοποιούν από το πρωί Παγκρήτιο συλλαλητήριο, αντιδρώντας στο φορολογικό.

Οι αγρότες, που είχαν συγκεντρωθεί από το πρωί στο λιμάνι και κατέλαβαν την είσοδό του, κατευθύνθηκαν στο κτίριο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης στην πλατεία Κουντουριώτη.
Εκεί, ορισμένοι από τους διαδηλωτές εισέβαλαν στα γραφεία της, μέσα σε κλίμα έντασης, ενώ υποστηρίζουν ότι θα παραμείνουν εκεί όλο το βράδυ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης