Δράστης ένας 28χρονος που συνελήφθη την Τετάρτη - Στόχος του αυτοκίνητα και σπίτια στην πρωτεύουσα της Λακωνίας
Ημέρα και διάρρηξη προέβλεπε το «πρόγραμμα» ενός 28χρονου, ο οποίος τις τελευταίες δέκα ημέρες δέκα διαρρήξεις στην πρωτεύουσα της Λακωνίας.
Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν το μεσημέρι της Τετάρτης αφού μια ημέρα νωρίτερα, την Τρίτη, είχε διαρρήξει τρία αυτοκίνητα αρπάζοντας χρήματα και αντικείμενα από το εσωτερικό τους.
Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο 28χρονος στο διάστημα 5-14 Ιανουαρίου είχε διαρρήξει επτά αυτοκίνητα και είχε αρπάξει ένα κινητό τηλέφωνο από κατάστημα.
Ο 28χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης.
Κλείσιμο
Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα
Με 862 αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας ολοκληρώθηκε για το 2026 το ΔΕΗ 3x3 Street Basketball, η πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και της ΔΕΗ, που για τέταρτη συνεχή χρονιά μετέτρεψε κεντρικά σημεία πόλεων σε ζωντανά γήπεδα, γεμάτα παλμό, ενέργεια και αγωνιστικό πνεύμα, δίνοντας χώρο στην ενέργεια του αθλητισμού και στη δυναμική του 3x3