Το άγνωστο πρόγραμμα της Δημόσιας Τηλεόρασης

Το άγνωστο πρόγραμμα της Δημόσιας Τηλεόρασης

Αποτελείται από ελληνικές ταινίες, ντοκιμαντέρ και παλιές παιδικές εκπομπές

Το άγνωστο πρόγραμμα της Δημόσιας Τηλεόρασης
Μια από τις ιδιαιτερότητες της νέας Δημόσιας Τηλεόρασης, πέρα από την δυσπρόφερτη ονομασία, αφορά και το μυστήριο περί του τι θα προβάλλει στη συνέχεια, καθώς δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για το ημερήσιο πρόγραμμα μεταδόσεων της.

Παράλληλα, βέβαια, δεν υπάρχει ούτε κάποιος αρμόδιος για να ενημερώσει -δεδομένου ότι ο μεταβατικός φορέας δεν έχει κάνει ακόμα προσλήψεις εργαζομένων, οπότε επί του παρόντος το κοινό δεν έχει πληροφόρηση για το πρόγραμμα (το οποίο αποτελείται από ελληνικές ταινίες, ντοκιμαντέρ και παλιές παιδικές εκπομπές).   

Κλείσιμο
Η επιλογή των ημερήσιων μεταδόσεων, γίνεται από την ομάδα του Γκίκα Μάναλη και συνεργατών του, προς το παρόν μέσα από το αρχείο της ΕΡΤ και από ταινίες αγορασμένες από το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου. 

Επί του παρόντος, η επιλογή γίνεται με κριτήρια την ανάδειξη ταινιών ή εκπομπών, που φέρουν υπογραφές καταξιωμένων συντελεστών και που έχουν αντέξει στο πέρασμα του χρόνου (χαρακτηριστική η επιλογή της ταινίας του Ροβήρου Μανθούλη, «Η κυρία δήμαρχος» που άνοιξε το πρόγραμμα, με μουσική Μάνου Χατζιδάκι και πρωταγωνιστές τους Ορέστη Αυλωνίτη, Γεωργία Βασιλειάδου). 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης