Απώλειες στη Wall - Κέρδη για τις μετοχές ψυχαγωγίας

Απώλειες στη Wall - Κέρδη για τις μετοχές ψυχαγωγίας

Σχεδόν το 85% των εταιρειών του S&P 500 έχουν ανακοινώσει αποτελέσματα, με το 74% εξ αυτών να ξεπερνούν τις προσδοκίες

Απώλειες στη Wall - Κέρδη για τις μετοχές ψυχαγωγίας
Πτωτικά έκλεισαν οι αμερικανικές μετοχές ύστερα από έντονες εναλλαγές προσήμων στο ξεκίνημα της συνεδρίασης με τους επενδυτές να έχουν στραμμένο το «βλέμμα» στα εταιρικά αποτελέσματα.

Ο Dow Jones έκλεισε με οριακή άνοδο στις 23.557 μονάδες, έχοντας «σκαρφαλώσει» σε νέο ενδοσυνεδριακό υψηλό, με τη μετοχή της Disney να έχει καταγράψει τη μεγαλύτερη άνοδο (έως και 2,2%). Ο S&P 500 έκλεισε με πτώση 0,02% στις 2.590 μονάδες και ο Nasdaq υποχώρησε κατά 0,27% στις 6.767 μονάδες.

Κλείσιμο
Εξαίρεση στην πτώση αποτέλεσε ο κλάδος της ψυχαγωγίας, με τους επενδυτές να περιμένουν τις εξελίξεις από την πιθανή συμφωνία μεταξύ Disney και της 21st Century Fox, οι οποίες βρίσκονται, σύμφωνα με πληροφορίες, σε συζητήσεις τις τελευταίες εβδομάδες. Οι μετοχές των δύο εταιρειών ενισχύθηκαν σχεδόν 1%. Κέρδη 2,2% και για την μετοχή της Discovery Communications, άνοδος 0,5% για την CBS.

«Η αγορά "χωνεύει" τα αποτελέσματα και φαίνεται να παραμένει ανεπηρέαστη απ' όλα» σχολιάζει ο Μπρους ΜακΚάιν, επικεφαλής επενδυτικής στρατηγικής στην Key Private Bank.
Σχεδόν το 85% των εταιρειών του S&P 500 έχουν ανακοινώσει αποτελέσματα, με το 74% εξ αυτών να ξεπερνούν τις προσδοκίες.

«Το ερώτημα πλέον είναι πόσο μπορεί να κρατήσει το ράλι. Η ιστορία έχει δείξει ότι μπορεί να διαρκέσει περισσότερο απ' όσο περιμένουμε» σχολιάζει ο Σαμ Στόβαλ, επικεφαλής επενδυτικής στρατηγικής στην CFRA Research.

Σημειώνεται ότι το ράλι στη Wall Street «οδηγούν» τα ισχυρά εταιρικά αποτελέσματα, η βελτίωση των μακροοικονομικών στοιχείων και η φορολογική μεταρρύθμιση που σχεδιάζει η κυβέρνηση Τραμπ.

Πηγή: Newmoney.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης