Νέα υψηλά ρεκόρ στη Wall

Νέα υψηλά ρεκόρ στη Wall

Η Broadcom προσφέρθηκε να αγοράσει την Qualcomm δίνοντας 70 δολάρια ανά μετοχή - Εάν η συμφωνία προχωρήσει θα είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία του τεχνολογικού τομέα

Νέα υψηλά ρεκόρ στη Wall
Νέα υψηλά ρεκόρ στη Wall τη Δευτέρα, καθώς η Broadcom έκανε προσφορά, αξίας 103 δισ. δολαρίων, για την εξαγορά της Qualcomm.

Αναλυτικά, ο Dow Jones σημείωσε άνοδο 0,12% στις 23.567 μονάδες, ο S&P 500 ενισχύθηκε 0,19% στις 2.592 μονάδες και ο Nasdaq 0,36 στις 6.788 μονάδες.

Κλείσιμο
Η Broadcom προσφέρθηκε να αγοράσει την Qualcomm δίνοντας 70 δολάρια ανά μετοχή. Εάν η συμφωνία προχωρήσει θα είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία του τεχνολογικού τομέα. Οι μετοχές των δυο εταιρειών σημείωσαν άνοδο.

«Μια τέτοια προσφορά υποδηλώνει ότι η Broadcom αισθάνεται αρκετά σίγουρη για το μέλλον της» ανέφερε ο Bruce Bittles, υψηλόβαθμο στέλεχος της Baird.

Η προσφορά για την εξαγορά έρχεται μετά τις δηλώσεις Τραμπ ότι η Broadcom θα μεταφέρει την έδρα της στις ΗΠΑ από τη Σιγκαπούρη. Ωστόσο, η Qualcomm αναμένεται να αντισταθεί στην προσφορά.

Επίσης, η μετοχή της Advanced Micro Devices σημείωσε τη Δευτέρα άνοδο 7,51% καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα συνεργαστεί με την Intel για να ανταγωνιστεί τη Nvidia.

Σε άλλες ειδήσεις, η 21st Century Fox διεξάγει συνομιλίες για να πουλήσει το μεγαλύτερο μέρος της εταιρείας στη Disney, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το CNBC. Η μετοχή της Fox ενισχύθηκε 9,93% ενώ η μετοχή της Disney σημείωσε άνοδο κατά 1,8%.

Αποτελέσματα ανακοινώθηκαν και σήμερα, μεταξύ άλλων, από τις εταιρείες CVS Health, Michael Kors και Mylan.

Πηγή: Newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης