Πιερ Μοσκοβισί: Η λύση δεν είναι μόνο δυνατή, αλλά απαραίτητη

Πιερ Μοσκοβισί: Η λύση δεν είναι μόνο δυνατή, αλλά απαραίτητη

Όλοι πρέπει να έρθουν στην συνεδρίαση με καθαρό μυαλό και πολιτική βούληση, είπε ο Επίτροπος Οικονομίας προσερχόμενος σε συνάντηση πριν την συνεδρίαση του Eurogroup

Πιερ Μοσκοβισί: Η λύση δεν είναι μόνο δυνατή, αλλά απαραίτητη
Μια λύση για την Ελλάδα δεν είναι μόνο δυνατή αλλά απαραίτητη, δήλωσε ο Πιερ Μοσκοβισί το μεσημέρι της Πέμπτης από το Λουξεμβούργο όπου βρίσκεται για την συνεδρίαση του Eurogroup. Στις 30 Ιουνίου το πρόγραμμα λήγει και οι αγορές μας παρακολουθούν, επεσήμανε ο Επίτροπος Οικονομίας και Νομισματικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.   

Έχουμε ακόμα δρόμο, καθώς η σημερινή συζήτηση θα είναι σύντομη, αλλά πιθανώς χρήσιμη για την ουσία της διαπραγμάτευσης, πρόσθεσε ο κύριος Μοσκοβισί και επεσήμανε πως «όλοι πρέπει να προσέλθουν στην συνεδρίαση με καθαρό μυαλό και πολιτική βούληση».

Κλείσιμο
Ο Αυστριακός υπουργός Οικονομικών Γκέοργκ Σέλινγκ δήλωσε πως «ελπίζουμε σε νέες προτάσεις από τους Έλληνες αλλά δεν τις περιμένουμε» ενώ και ο Βέλγος υπουργός Γιόχαν Βαν Οβερτβελντ, δήλωσε: «Τυχόν συμφωνία σήμερα θα εξαρτηθεί από το τι θα φέρει στο τραπέζι η Ελλάδα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης