Aνδρέας Μαυρογιαλούρος is back!

Aνδρέας Μαυρογιαλούρος is back!

Το κλασικό έργο των Α. Σακελλάριου- Χ. Γιαννακόπουλου που σατιρίζει την ανεπάρκεια του κρατικού μηχανισμού, τη διαφθορά των πολιτικών και έχει χαρίσει αξέχαστες ατάκες όπως «Μαύρο στον Μαυρογιαλούρο», ανεβαίνει από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου

Aνδρέας Μαυρογιαλούρος is back!
Mισό αιώνα από τη συγγραφή της κωμωδίας «Υπάρχει και Φιλότιμο», δεν φαίνεται να έχουν αλλάξει πολλά. Το κλασικό έργο των Α. Σακελλάριου- Χ. Γιαννακόπουλου που σατιρίζει την ανεπάρκεια του κρατικού μηχανισμού, τη διαφθορά των πολιτικών και έχει χαρίσει αξέχαστες ατάκες όπως «Μαύρο στον Μαυρογιαλούρο», ανεβαίνει από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου.

Στον ρόλο του πιο δημόφιλη Έλληνα πολιτικού που σφράγισε με την ερμηνεία του ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο Γιώργος Παρτσαλάκης. Η παράσταση κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιουλίου στα Χανιά ενώ στη συνέχεια θα ταξιδέψει σε όλα τα μεγάλα θέατρα της Ελλάδας με πολλούς σταθμούς στην Αθήνα, ξεκινώντας από τη Νέα Μάκρη στις 28 Ιουλίου.

Παίζουν: Γιώργος Παρτσαλάκης, Τάκης Παπαματθαίου, Θανάσης Βισκαδουράκης, Τάσος Γιαννόπουλος, Ευγενία Δημητροπούλου, Μανώλης Σορμαϊνης,Νεκταρία Γιαννουδάκη, Νίκος Σκουλάς, Αντιγόνη Νάκα, Ελένη Τσιμπρικίδου, Ηλίας Μιχαλογιάννης.

Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr, βιβλιοπωλείο Ιανός

Κλείσιμο




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης