Τζόνι Ντεπ: Δημιουργεί γκρουπ με τον Άλις Κούπερ και τον κιθαρίστα των Aerosmith

Τζόνι Ντεπ: Δημιουργεί γκρουπ με τον Άλις Κούπερ και τον κιθαρίστα των Aerosmith

Σχηματίζει συγκρότημα, λίγες εβρομάδες μετά την δήλωση: «Μου προκαλούν αηδία οι ηθοποιοί που κάνουν μπάντες!»

Τζόνι Ντεπ: Δημιουργεί γκρουπ με τον Άλις Κούπερ και τον κιθαρίστα των Aerosmith
Τη μπάντα Hollywood Vampires, δημιουργεί ο Tζόνι Ντεπ μαζί με τον Άλις Κούπερ και τον κιθαρίστα των Aerosmith, Tζο Πέρι , λίγες μόνο εβδομάδες μετά τη δήλωσή του χολιγουντιανού σταρ: «Μου προκαλούν αηδία οι ηθοποιοί που κάνουν μπάντες».

Ο ηθοποιός που παντρεύτηκε την αγαπημένη του Amber Heart στο ιδιωτικό του νησί στις Μπαχάμες, πρόσφατα είχε εκφράσει δημόσια την αποστροφή τος στους ηθοποιούς που αποφασίζουν να δημιουργήσουν μπάντες.

Κλείσιμο
Ο 51χρονος ηθοποιός που έχει εμφανιστεί σε live και έχει συμμετέχει σε ηχογραφήσεις μεγάλων συγκροτημάτων και καλλιτεχνών όπως είναι οι Aerosmith, ο Paul McCartney, ο Willie Nelson, και ο Νyan Adams, δήλωσε ευγνώμων για αυτές τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν στην καριέρα του ως κιθαρίστας, αλλά υποσχέθηκε, να μην δημιουργήσει ποτέ δική του μπάντα. «Σιχαίνομαι αυτή την ίδεα. Θα έρθεις να με δεις να παίζω κιθάρα επειδή με έχεις δει σε 12 ταινίες. Αλλά δεν θα έπρεπε να είναι έτσι. Θέλεις ο κόσμος να έρχεται να ακούει τη μουσική σου, επειδή ενδιαφέρεται για τη μουσική!». Kαι συνέχισε: «Η ιδέα αυτή μου προκαλεί αηδία. Πάντα μου προκαλούσε!» είχε πει πριν από λίγες εβδομάδες.

Σύμφωνα όμως με τις πληροφορίες, ο Τζόνι Ντεπ ενέδωσε στην ιδέα και τελικά σχηματίζει συγκρότημα με τον Άλις Κούοπερ και τον Tζο Πέρι. Την είδηση έκανε γνωστή ο Κούπερ μέσα από τη σελίδα του στο Instagram, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Το όνομα Hollywood Vampires ήταν μία ιδέα του Κούπερ, καθώς με το ίδιο όνομα είχε «βαφτίσει» ένα συγκρότημα που είχε δημιουργήσει τη δεκαετία του 70΄με τους Bernie Taupin, Harry Nilsson, Micky Dolenz, John Lennon, Ringo Starr και Keith Moon. Μοναδικός όρος για να έμπαινε κανείς στο συγκρότημα ήταν να μείνει μακρία από το αλκόολ.

Μαζί με τους νέους «The Hollywood Vampires» φέρεται να έχει ηχογραφήσει και ο Paul McCartney.  Πέρυσι, ο κιθαρίστας των Aerosmith και νέο μέλος του συγκροτήματος, Τζο Πέρι, είχε πει σε συνέντευξή του: «Ήμουν στο στούντιο μαζί με τον Κούπερ και τον Τζόνι Ντεπ, ο οποίος έπαιζε κιθάρα και κοιταζόμασταν μεταξύ μας και λέγαμα, hey καθόμαστε εδώ με τον Paul McCartney. Και όλοι ήμασταν με το στόμα ανοιχτό!».

Ο Κούπερ είχε δηλώσει για τον Ντεπ: «Είναι ένας στενός φίλος και συνεργάτης. Έχουμε κάνει πολλές ηχογραφήσεις μαζί τον τελευταίο διάστημα. Είναι πολύ ταλαντούχος και cool. Ο Johnny είναι ένα παιδί που δεν χρειάζεται να κάνει κάτι: κάνει πράγματα επειδή θέλει να τα κάνει!».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης