Πρωτοψάλτη και Αρβανιτάκη στα Αισχύλεια τον Σεπτέμβρη!
Η κορυφαία μουσική συνάντηση αυτό το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα
Ήταν η πιο αναμενόμενη μουσική συνάντηση του φετινού χειμώνα και του καλοκαιριού που μόλις πέρασε. Δικαίως! Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η Ελευθερία Αρβανιτάκη κατέγραψαν όπου κι αν εμφανίστηκαν sold out παραστάσεις κερδίζοντας το κοινό και τα ΜΜΕ. Περισσότεροι απο 30.000 θεατές είδαν το πρόγραμμα που παρουσίασαν από τα τέλη του Νοεμβρίου στην Αθήνα και όταν ήρθε η σειρά της Θεσσαλονίκης η επιτυχία συνεχίστηκε αποδεικνύοντας ότι αυτή η παράσταση έχει πολλά χιλιόμετρα μπροστά της.
Το καλοκαίρι οι συναυλίες τους συνεχίστηκαν κερδίζοντας το κοινό και το χειροκρότημα σε πολλές διαφορετικές πόλεις σε όλη την Ελλάδα.
Οι δύο κορυφαίες ερμηνεύτριες θα βρεθούν και τον Σεπτέμβριο, σε επιλεγμένες πόλεις - σταθμούς. Στοιχηματίζοντας κάθε φορά στην ατμόσφαιρα της παρέας, στη συμμετοχή του κοινού, στην οικειότητα των αγαπημένων τραγουδιών, θα προσφέρουν τα λατρεμένα τραγούδια τους σε όλους αυτούς που τις παρακολουθούν και τραγουδούν μαζί τους όλα αυτά τα χρόνια.
Τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου θα μας ταξιδέψουν με αγαπημένα τραγούδια από την Ελευσίνα στο Παλαιό Ελαιουργείο στο πλαίσιο των «Αισχυλείων 2014».
Επωφεληθείτε τώρα από τις μεγάλες εκπτώσεις της LA VIE EN ROSE για να αποκτήσετε μοναδικές φόρμουλες που μετατρέπουν την καθημερινή ρουτίνα σε μια μοναδική εμπειρία προσωπικής περιποίησης.