Ένας σύμβουλος... ενυδάτωσης στον καρπό σου

Ένας σύμβουλος... ενυδάτωσης στον καρπό σου

Το LVL ελέγχει τα επίπεδα ενυδάτωσής σου και σε ενημερώνει πότε πρέπει να αναπληρώνεις τα υγρά που χάνεις κατά την άσκησή σου

Ένας σύμβουλος... ενυδάτωσης στον καρπό σου
Αν σου αρέσει να ασκείσαι εντατικά, γνωρίζεις ότι αν δεν ενυδατώνεσαι επαρκώς κατά τη διάρκεια της άσκησης, η επίδοσή σου πέφτει κατακόρυφα και κουράζεσαι πολύ πιο εύκολα. Το πρόβλημα είναι, βέβαια, ότι είναι πολύ εύκολο να ξεχαστείς και να αμελήσεις να πιεις νερό όταν πρέπει. Για αυτόν τον λόγο, η BSX, μία startup από το Τέξας, δημιούργησε το LVL.

Πρόκειται για μία συσκευή που φοριέται σαν βραχιολάκι και ελέγχει τα επίπεδα ιδρώτα και ενυδάτωσής σου, καθώς και τους σφυγμούς σου. Έτσι, σε ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο για το εάν χρειάζεται να καταναλώσεις νερό και πώς θα ενισχύσει η ενυδάτωση την απόδοσή σου τη συγκεκριμένη στιγμή. To LVL περιέχει μία μίνι έγχρωμη οθόνη αφής OLED, η οποία απεικονίζει όλες τις σχετικές πληροφορίες που χρειάζεσαι. Σύμφωνα, μάλιστα, με τους κατασκευαστές, η τεχνολογία κόκκινου φωτός -την οποία έχουν καταχωρήσει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας- είναι έως και 10 φορές ακριβέστερη στον υπολογισμό των επιπέδων ενυδάτωσης σε σύγκριση με τις υφιστάμενες τεχνολογίες.

Κλείσιμο


Η συσκευή μπορεί επίσης να συνδεθεί μέσω Bluetooth με το smartphone, το smartwatch (το οποίο ενδεχομένως να μη χρειαστείς, γιατί το LVL δείχνει και την ώρα) ή άλλες φορητές συσκευές για να έχεις πρόσβαση στα δεδομένα σου από οπουδήποτε, ενώ συνοδεύεται και από ένα δωρεάν app, διαθέσιμο για πλατφόρμες Android και iOS. Επίσης, είναι αδιάβροχη, επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείς αν πέσει πάνω της νερό ή ιδρώτας.

Όσον αφορά στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του, η μπαταρία του LVL διαρκεί έως τέσσερις ημέρες, ενώ μπορεί να φορτιστεί πλήρως μέσα σε ένα δίωρο. Ζυγίζει μόλις 50 γραμμάρια, ενώ η οθόνη έχει διαστάσεις 12x24 χιλιοστά. Αν είναι συνδεδεμένο με το κινητό σου, μπορεί να σε ενημερώνει επίσης για τις κλήσεις, τα μηνύματα και τα mail που δέχεσαι.

Η καμπάνια του LVL στο Kickstarter είναι μία από τις πιο επιτυχημένες αυτή την περίοδο. Ξεκίνησε στις 13 Σεπτεμβρίου και κατάφερε να καλύψει τον αρχικό στόχο χρηματοδότησης των 50 χιλιάδων δολαρίων (45 χιλιάδες ευρώ) μέσα σε έξι μόλις ώρες! Έχοντας ακόμη 13 ημέρες μέχρι να ολοκληρωθεί, έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής περισσότερα από 900 χιλιάδες δολάρια και περίπου 5.800 υποστηρικτές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης