Γιόρτασε τα Χριστούγεννα με τους atenistas

Γιόρτασε τα Χριστούγεννα με τους atenistas

Οι atenistas μας περιμένουν την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στην πλατεία Αγίας Ειρήνης για να ανταλλάξουμε δώρα και να δοκιμάσουμε ζεστό κρασί και άλλες λιχουδιές

Γιόρτασε τα Χριστούγεννα με τους atenistas
Εδώ και πέντε χρόνια, οι atenistas έχουν δημιουργήσει μία μικρή παράδοση στους εορτασμούς της Αθήνας ενόψει των Χριστουγέννων. Αυτή την Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου, και για πέμπτη συνεχή χρονιά διοργανώνουν τη δική τους γιορτή στην πλατεία Αγίας Ειρήνης και καλούν όλους τους Αθηναίους να συμμετάσχουν.

Η γιορτή χωρίζεται σε τρεις βασικές δράσεις (ανταλλαγή δώρων, χειροτεχνίες για τα παιδιά και γεύσεις) που έχουν ως στόχο να γεμίσουν την ημέρα σου. Η πρώτη αφορά ένα ανταλλακτικό bazaar. Οι atenistas μάς καλούν να περάσουμε από τις 12 μμ. έως τις 4 μμ. μαζί με τα βιβλία, τα CD, τα DVD ή και άλλα αντικείμενα που δεν έχουμε πια ανάγκη -και τα οποία βρίσκονται όμως σε καλή κατάσταση. Αυτά μπορούμε να τα αφήσουμε στους ειδικά διαμορφωμένους πάγκους που θα στηθούν στην πλατεία και να πάρουμε ελεύθερα αντικείμενα που έχουν αφήσει άλλοι και μας ενδιαφέρουν.

Κλείσιμο


Στον ίδιο χώρο θα βρίσκονται και καλλιτέχνες που θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις τη δική σου χριστουγεννιάτικη κάρτα. Πρόκειται για μία δράση που ενδείκνυται για τους μικρούς Αθηναίους, οι οποίοι θα περάσουν δημιουργικά την ώρα τους. Τους μεγαλύτερους θα τους περιμένουν κατσαρόλες που με ζεστό αρωματισμένο χριστουγεννιάτικο κρασί. Θα υπάρχουν επίσης κεράσματα για όλους, με τους atenistas να σε καλούν να ενισχύσεις την εορταστική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα φέρνοντας και εσύ γλυκά για να φιλέψεις για το καλό και άλλους Αθηναίους.

Από τη γιορτή δεν θα λείπουν και τα δώρα. Αν είσαι στους πρώτους 200 που θα συμμετάσχουν στην ανταλλαγή βιβλίων μπαίνεις σε κλήρωση για άφθονα δώρα που εξασφάλισε η αστική ομάδα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης