Μάτζικ - Καβαλίερς 103-96: Το Ορλάντο έστειλε τη σειρά σε Game 7 «κερδίζοντας» την «50άρα» του Μίτσελ
Οι Ορλάντο Μάτζικ έδωσαν... παράταση στη σειρά με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, κερδίζοντας στη Φλόριντα με 103-96. Η πρόκριση θα κριθεί σε Game 7 στο Οχάιο
Με αντεπίθεση στην τελευταία περίοδο και με τριάδα «φωτιά» οι Ορλάντο Μάτζικ εκμεταλλεύτηκαν το «Kia Center» στη Φλόριντα και έστειλαν τη σειρά με τους Καβαλίερς σε 7ο ματς.
Αντίθετα πήγε στράφι η τρομερή εμφάνιση του Ντόνοβαν Μίτσελ ο οποίος πέτυχε περισσότερους από τους μισούς πόντους της ομάδας του αλλά ήταν... απελπιστικά μόνος του.
Πρώτος και καλύτερος που ηγήθηκε της προσπάθειας των νικητών ήταν ο Πάολο Μπανκέρο ο οποίος είχε 27 πόντους με 7/15 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 7/10 βολές, 8 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Ο Φραντζ Βάγκνερ πρόσθεσε από τη μεριά του άλλους 26 πόντους με 7/16 εντός παιδιάς με 11/11 βολές και 5 ριμπάουντ. Την τριάδα συμπλήρωσε ο Τζέιλεν Σαγκς με 22 πόντους και 6/13 τρίποντα.
Όσο για τον Μίτσελ; Έκανε το καλύτερο ματς play off της καριέρας του καθώς τελείωσε το παιχνίδι έχοντας 50 πόντους με 19/25 δίποντα (!) 3/9 τρίποντα, 3/6 βολές, 4 ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ. Ο Ντάριους Γκάρλαντ είχε από τη πλευρά του 21 πόντους με 10/17 σουτ, 6 ριμπάουντ και 5 τελικές πάσες.
Ουσιαστικά τα πάντα κρίθηκαν στο τελευταίο 12λεπτο και στο επιμέρους 30-18 των Ορλάντο Μάτζικ με το οποίο «σφράγισαν» τη νίκη και το Game 7 στην έδρα των Καβαλίερς.
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».