Λέικερς: Τέλος ο Ντάρβιν Χαμ

Λέικερς: Τέλος ο Ντάρβιν Χαμ

Οι Λος Άντζελες Λέικερς βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή, αφού η συνεργασία τους με τον Ντάρβιν Χαμ έφτασε στο τέλος της. Οι Μάικ Μπούντενχολζερ, Κένι Άτκινσον, Τζέι Τζέι Ρέντικ και Τάι Λου, ανάμεσα στους υποψήφιους αντικαταστάτες

ham
Ο Ντάρβιν Χαμ άντεξε στον πάγκο των Λος Άντζελες Λέικερς για δύο σεζόν. Οι οποίες συνδυάστηκαν με διπλό αποκλεισμό από τους Ντένβερ Νάγκετς, με συνολικό ρεκόρ 8-1.

Η αίσθηση μετά το φετινό αποκλεισμό από τα play off ανέφερε ότι ο Χαμ μετρούσε αντίστροφα. Και αυτό επιβεβαιώθηκε πριν από λίγο, με την επίσημη ανακοίνωση των Λέικερς να αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι «εκτιμούμε απεριόριστα τις προσπάθειες του Ντάρβιν Χαμ, εκ μέρους των Λέικερς και αναγνωρίζουμε τα πολλά κατορθώματα που πέτυχε σε αυτές τις δύο σεζόν, ανάμεσά τους και την πορεία μέχρι τους τελικούς της Δύσης, την περσινή σεζόν».


Κλείσιμο
Πλέον, οι Λέικερς αναζητούν τον επόμενο προπονητή τους, τον τρίτο μετά την απόλυση του Λουκ Γουόλτον το 2019. Ακολούθησε ο Φρανκ Βόγκελ, ο οποίος κατέκτησε το πρωτάθλημα του 2020, ενώ τον διαδέχθηκε ο Χαμ.

Οι Μάικ Μπούντενχολζερ, Κένι Άτκινσον, Τζέι Τζέι Ρέντικ και Τάι Λου, ανάμεσα στους υποψήφιους αντικαταστάτες.

Ο ΛεΜπρόν

Παράλληλα, οι Λέικερς έχουν στο μυαλό τους και τον ΛεΜπρόν Τζέιμς. Αυτός έχει την επιλογή για την ανανέωση τη σεζόν 2024-2025 και οι πρώτες ενδείξεις αναφέρουν ότι ίσως μείνει για πρώτη φορά ελεύθερος, αναζητώντας την επόμενη ομάδα του, ένα καλύτερο συμβόλαιο ή την ευκαιρία να παίξει μαζί με τον γιο του, Μπρόνι, ο οποίος έχει δηλώσει συμμετοχή στο Draft.

ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

«Δικτάτορας ο Ερντογάν», λέει το Ισραήλ για το εμπορικό μποϊκοτάζ της Τουρκίας


Ο Ιμπόρα, ο άνθρωπος των 4 Europa του άλλαξε προς το καλύτερο το κέντρο του Ολυμπιακού


Κατερίνα Παναγοπούλου: Δεν μιλάω ποτέ για την προσωπική μου ζωή, δεν μου αρέσει να διαφημίζω πόσο ευτυχισμένη είμαι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης