5+1 ντυσίματα για το καλοκαίρι

5+1 ντυσίματα για το καλοκαίρι

Εξι bloggers προτείνουν ισάριθμες ιδέες για τον Αύγουστο

5+1 ντυσίματα για το καλοκαίρι
Το Susurrus
είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που συνδέει brands με fashion bloggers σε όλο τον κόσμο. Αποτελεί δημιουργία τεσσάρων νέων παιδιών, του Γιάννη Αναγνωστόπουλου, της Λίνας Στούμπου, 
Κλείσιμο
του Διονύση Ρόδη
, και του Παναγιώτη Τσάγγα, όλοι τους κάτω των 30 ετών.


Οι δημιουργοί του Susurrus

Μέσα από την υπηρεσία, τα brands έχουν τη δυνατότητα να επιλέγουν με διάφορα κριτήρια (στιλ, χώρα, φύλο, επιρροή ανά social media κλπ) τους κατάλληλους fashion bloggers για να εκτελέσουν μαζί τους δημιουργικές καμπάνιες. Παράλληλα, το Susurrus αποτελεί ένα επιπλέον κανάλι εσόδων για τους fashion bloggers, οι οποίοι παράγουν επί πληρωμή περιεχόμενο χωρίς να χάνουν το στιλ τους.

Ζητήσαμε λοιπόν από έξι bloggers να μας προτείνουν ισάριθμα ντυσίματα για την πιο αγαπημένη εποχή του χρόνου. Το αποτέλεσμα είναι άκρως ενδιαφέρον.

Barefoot Duchess - Αγγελική Τάγαρη



Λευκό & Μπλε. Αυτό είναι για μένα το ελληνικό καλοκαίρι. Άσπρα σπιτάκια, κάτω από τον γαλανό ουρανό και πάνω από το βαθύ μπλε του Αιγαίου. Ακόμα και στην Αθήνα, μίλια μακριά από τον αγαπημένο μου καλοκαιρινό προορισμό, τις Κυκλάδες, ο συνδυασμός του λευκού με το μπλε μου φτιάχνει τη διάθεση και με ταξιδεύει νοερά. Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα!

Blog: barefoot-duchess.blogspot.gr

Cool Artisan - Γαβριήλ Νικολαΐδης



Υπάρχουν κάποιες καυτές μέρες μέσα στο καλοκαίρι που οι συνθήκες (γάμοι, επίσημα gatherings κλπ) σε υποχρεώνουν να βάλεις κοστούμι! Ένα μονόχρωμο t-shirt σε καλοκαιρινή απόχρωση είναι η καλύτερη εναλλακτική αντί για πουκάμισο, γραβάτα και μανικετόκουμπα. Αν το σακάκι είναι μονόχρωμο, μπορείς να παίξεις με ένα ριγέ ή φλοράλ t-shirt, αν όμως έχει διχρωμία (όπως το δικό μου με τα μαύρα πέτα) προτίμησε ένα μονόχρωμο. Ποτέ όμως μην συνδυάσεις κοστούμι με κάποιο t-shirt που έχει central graphic image.

Blog: coolartisan.net

Elisfa - Ελισάβετ Φάκου



Το καλοκαίρι πρέπει να κυλάει εύκολα για όλους, γι αυτό καλύτερα ας μη δυσκολεύουμε τη ζωή μας απασχολώντας το μυαλό με το τι ρούχα να βάλουμε ή ποιο μπορεί να είναι το ιδανικό ντύσιμο παραλίας. Μια από τις πιο αγαπημένες μου καλοκαιρινές στιλιστικές επιλογές είναι αυτή του μαγιό. Ναι, καταλαβαίνω πως δεν μπορείτε να τριγυρνάτε όλη μέρα με το μπικίνι σας, εκτός και αν είστε μόνιμος κάτοικος σε beach bar της Ελαφονήσου. Πώς σας φαίνεται όμως η ιδέα του ολόσωμου; Από πέρυσι τα ολόσωμα έχουν κατακτήσει την αγορά, έχουν γίνει τα πιο διασκεδαστικά κομμάτια της παραλίας, διάφορα σχέδια και χρώματα, που είναι σε θέση να καλύψουν όλα τα γούστα. Γι’ αυτό και μπορούν πραγματικά να σε ακολουθούν όλη τη μέρα αλλάζοντας μόνο μικρές λεπτομέρειες του outfit. Καλύψτε το κάτω μέρος με ένα σορτς και είστε έτοιμες για πρωινή βόλτα. Βάλτε το παρεό σας και πηγαίνετε για δροσιστική βουτιά. Φορέστε μια μακριά φούστα και κάντε το ολόσωμο να δείχνει όσο πιο έτοιμο γίνεται για τα βραδινά κοκτέιλ σας. Είναι τόσο απλό να νιώθεις κοντά με τη θάλασσα και τις διακοπές σου ακόμη και τις ώρες που βρίσκεσαι χιλιόμετρα μακριά από αυτές.

Blog: www.elisfa.com

Margaret Cruzemark - Κατερίνα Καρατσώλη



Για φέτος το καλοκαίρι η πρότασή μου δεν έχει να κάνει με τη μόδα και τα παρελκόμενα αλλά με τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε πράγματα και καταστάσεις. Σε μια χώρα που περνάει δύσκολα, και απ’ ότι φαίνεται τα πράγματα μάλλον θα συνεχίσουν έτσι, το να προτείνεις trends και αγορές για εμένα είναι too much. Αυτό όμως δε σημαίνει πως αφηνόμαστε να μας παρασύρει αυτή η «μαυρίλα». Θέλετε να είσαστε κομψές, χωρίς να ξοδέψετε χρήματα; Συνδυάστε ρούχα δικά σας, με ρούχα και αξεσουάρ που θα βρείτε στην ντουλάπα της μαμάς σας. Θησαυρός η ντουλάπα της μαμάς, δεν ξέρεις ποτέ τι θα βρεις, είναι και η μαμά συγκεντρωτική και δεν πετάει τίποτε. Και θυμηθείτε: αν δεν χαμογελάτε, ότι κι αν βρείτε, όπως και αν το φορέσετε, ψιλοχαμένο θα πάει. Έτσι ρε κορίτσια, σε πείσμα των καιρών…

Blog: margaretcruzemark.blogspot.com

Not for Sale - Στεφανία Μακροπούλου



Το καλοκαίρι τα πράγματα είναι πάντα πιο απλά. Το ίδιο και τα σύνολά μου. Φέτος, βρήκα το απόλυτο summer look σε μια αέρινη ολόσωμη φόρμα, η οποία είναι ιδανική για εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Πώς; Το μυστικό είναι στα αξεσουάρ φυσικά. Το πρωί τη φοράω με το αγαπημένο μου καπέλο, γυαλιά ηλίου και σανδάλια και το βράδυ, απλώς προσθέτω ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα. 

Blog: nfsale.gr

Smells like fashion - Αλεξία Σακελλαρίου



Φέτος το καλοκαίρι προτιμώ αέρινα φορέματα με vintage αισθητική και παιδικά prints, σε μία προσπάθεια να ξεφορτωθώ τις ευθύνες και τα άγχη των… «μεγάλων»! Συνδυάζονται ιδανικά με φυσικό και ελαφρύ μακιγιάζ και ζουμερά κοραλί χείλη που τονίζουν το μαύρισμα.

Blog: www.smellslikefashion.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης