Ο ακριβής τίτλος του Έλληνα αεροδυναμιστή είναι: "Head of Single Seater Technical Matters". O Νικόλας Τομπάζης προέρχεται από ιστορική ελληνική οικογένεια και υπήρξε πρωταθλητής με τη Ferrari για τελευταία φορά το 2007. Ήταν επικεφαλής αεροδυναμικής και επικεφαλής σχεδιασμού στην Ιταλική ομάδα για πολλά χρόνια ενώ πέρυσι βρίσκονταν στη Manor πριν την πτώχευση. Τον τελευταίο καιρό μένει στην Ελλάδα και διαθέτει δική του συμβουλευτική εταιρεία στην Αγγλία.
Πλέον από το νέο του πόστο στην Διεθνή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου
αναμένεται να βοηθήσει πολύ με τις γνώσεις του ειδικά στη διαμόρφωση των νέων κανονισμών της F1 ενόψει 2021. Θα έχει όμως στις αρμοδιότητές του και τα μονοθέσια χαμηλότερων κατηγοριών F2, F3, F4. Είναι ευρέως γνωστή η εκτίμηση και η εμπιστοσύνη που έχει στο πρόσωπο του Έλληνα μηχανικού, ο αγωνιστικός διευθυντής της F1, Ρος Μπρον. Έχουν συνεργαστεί επί δεκαετίες στη Benetton και στη Ferrari. Ο Νικόλας Τομπάζης όπως ο ίδιος ανακοίνωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook βρίσκεται από σήμερα στις χειμερινές δοκιμές εξέλιξης της F1, στη Βαρκελώνη.
Αν σκέφτεστε να οργανώσετε ή να ανανεώσετε τον χώρο εργασίας στο σπίτι ή στο γραφείο, αυτή είναι η στιγμή να το κάνετε στον ΔΡΟΜΕΑ με τον καλύτερο συνδυασμό κόστους-οφέλους.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.