Έτσι θα βρείτε το ασφαλιστικό πρόγραμμα που σας ταιριάζει

Έτσι θα βρείτε το ασφαλιστικό πρόγραμμα που σας ταιριάζει

Η ασφάλιση υγείας είναι πάντα καλή και χρήσιμη. Όταν όμως φτιάχνεται πάνω στις ανάγκες σου είναι ένα δώρο ζωής, μια πραγματική εξασφάλιση και μια σοφή κίνηση στη σκακιέρα της ζωής του καθενός. Το θέμα θέλει μελέτη!

200310170931_87758448_l
Τι είναι η ασφάλιση υγείας, ένα ασφαλιστικό συμβόλαιο; Είναι κάτι σαν να φτιάχνεις ένα σπίτι βήμα – βήμα, σταδιακά. Πρώτα σκάβεις, μετά βάζεις τα θεμέλια, κατόπιν τα βασικά και μετά προσθέτεις τις μικρές ή μεγάλες νότες πολυτέλειας. Ή είναι σαν να ράβεις ένα κοστούμι. Θα διαλέξεις το ύφασμα και θα δεις πρώτα την εφαρμογή πάνω σου. Θα κοιτάξεις το στυλ του και θα σκεφτείς τις περιστάσεις, που είναι πιο κατάλληλο για να το φορέσεις. Το κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου είναι πάντα η καλύτερη λύση, από ένα «ετοιματζίδικο». Κάπως έτσι είναι και με την ασφάλιση (υγείας ή σύνταξης). Υπάρχουν πακέτα τα οποία δεν επιδέχονται παραμετροποίησης, υπάρχουν πιο ευέλικτα, υπάρχουν και εκείνα που μπορείς να τα φτιάξεις όπως θέλεις.

Όχι πολλά χρόνια πριν, η ασφάλιση υγείας ήταν συνώνυμη με ασφαλιστικά «πακέτα». Η αγορά ενός πακέτου ήταν εύκολη γιατί οι επιλογές ήταν περιορισμένες και προκαθορισμένες. Ήταν του τύπου ή αυτό ή εκείνο ή το άλλο. Ωστόσο πολλοί ασφαλισμένοι δεν έπαιρναν τελικά αυτό ακριβώς που χρειάζονταν και όχι σπάνια διαπίστωναν ότι οι καλύψεις μπορεί να μην έφταναν σε εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης