Θέλω τον γιατρό μου, με καλύπτει το ασφαλιστήριο υγείας; Όλες οι απαντήσεις

Θέλω τον γιατρό μου, με καλύπτει το ασφαλιστήριο υγείας; Όλες οι απαντήσεις

Mπορούμε με το ασφαλιστήριο υγείας να διαλέξουμε τον «δικό» μας γιατρό; Διαβάστε τι ισχύει όσον αφορά την επιλογή του γιατρού που επιθυμούμε

doc_patient_2251170617
Η σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ ασθενών και ιατρών είναι σημαντική. Η εμπιστοσύνη, η γνωριμία, η πορεία κάποια θεραπείας δημιουργεί ισχυρούς δεσμούς. Είναι αναμενόμενο ότι ο καθένας μπορεί να θέλει συγκεκριμένο γιατρό για να αντιμετωπίσει το θέμα υγείας που τον απασχολεί. Την ώρα που υπάρχει ένα ασφαλιστήριο Υγείας είναι προφανές ότι ο κάτοχός του θέλει να το χρησιμοποιήσει με το ερώτημα εάν μπορεί να απευθυνθεί στον δικό του γιατρό. Γίνεται αυτό; Δηλαδή είναι εφικτό να καλύψουν τα ασφαλιστικά προγράμματα τέτοιες ανάγκες; Βασικό είναι να ξεκαθαριστεί πώς αν πρόκειται για νοσηλεία, μπορείτε στις περισσότερες περιπτώσεις των ιδιωτικών προγραμμάτων υγείας να επιλέξετε και τον γιατρό και το νοσοκομείο.

Για τις άλλες περιπτώσεις, συνήθως για ιατρικές επισκέψεις, τα ασφαλιστήρια προγράμματα έχουν δημιουργήσει ένα δικό τους δίκτυο -συνεργαζόμενων- ιατρών στους οποίους μπορεί να απευθυνθεί ο ασφαλισμένος.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης