Καρκίνος παχέος εντέρου: Ο παράγοντας που μειώνει κατά 12% τον κίνδυνο
Η κατανάλωση λιπαρών ψαριών μειώνει τον κίνδυνο καρκίνου στο παχύ έντερο, σύμφωνα με μεγάλη διεθνή μελέτη
Μαίρη Μπιμπή
Η κατανάλωση ψαριών τρεις φορές την εβδομάδα μειώνει τον κίνδυνο εκδήλωσης καρκίνου στο παχύ έντερο, αποφαίνεται διεθνής ερευνητική ομάδα σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύεται στο Clinical Gastroenterology and Hepatology.
Ομάδα ειδικών από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και το Διεθνές Πρακτορείο για την Έρευνα για τον Καρκίνο (IARC), με επικεφαλής τον Δρ. Marc Gunter, ανέλυσαν την διατροφή 476.160 ατόμων που είχαν συμπληρώσει σχετικά διατροφικά ερωτηματολόγια.
Έκφραση αγάπης και λόγος απόλαυσης, αναπόσπαστο κομμάτι των γαστρονομικών εθίμων που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι, τα σοκολατένια αυγά είναι σημείο αναφοράς για το Πάσχα.
Θέτοντας στο επίκεντρο τον άνθρωπο και τις αυξημένες ανάγκες του για επικοινωνία και αλληλεπίδραση, τα νέα προγράμματα Nova Family προσφέρουν ένα απόλυτα μοντέρνο σχήμα κινητής τηλεφωνίας που εξοικονομεί χρήμα, χρόνο και ενισχύει την οικογενειακή συνδεσιμότητα.