Καρκίνος παχέος εντέρου: Ο παράγοντας που μειώνει κατά 12% τον κίνδυνο

Καρκίνος παχέος εντέρου: Ο παράγοντας που μειώνει κατά 12% τον κίνδυνο

Η κατανάλωση λιπαρών ψαριών μειώνει τον κίνδυνο καρκίνου στο παχύ έντερο, σύμφωνα με μεγάλη διεθνή μελέτη

mikroskopio
Η κατανάλωση ψαριών τρεις φορές την εβδομάδα μειώνει τον κίνδυνο εκδήλωσης καρκίνου στο παχύ έντερο, αποφαίνεται διεθνής ερευνητική ομάδα σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύεται στο Clinical Gastroenterology and Hepatology.

Ομάδα ειδικών από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και το Διεθνές Πρακτορείο για την Έρευνα για τον Καρκίνο (IARC), με επικεφαλής τον Δρ. Marc Gunter, ανέλυσαν την διατροφή 476.160 ατόμων που είχαν συμπληρώσει σχετικά διατροφικά ερωτηματολόγια.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης