Πέντε top τρόφιμα που ρίχνουν τη χοληστερόλη

Η υψηλή χοληστερόλη είναι ένα από τα πιο συχνά προβλήματα υγείας που συνήθως λύνεται με τη λήψη χαπιών. Μήπως, όμως, αυτό είναι περιττό; Μήπως μικρές αλλαγές στις διατροφικές συνήθειες θα ήταν αρκετές για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα;

221102125005_cholesterol_diet
Η υψηλή χοληστερόλη είναι ένα από τα πιο κοινά προβλήματα που παρουσιάζονται στην ανθρώπινη υγεία. Πολλές φορές, οι άνθρωποι στρέφονται στη λύση ενός χαπιού, για να ρυθμίσουν τα επίπεδα χοληστερόλης. Αυτά τα χάπια όμως, όπως και κάθε φάρμακο, έχουν συχνά παρενέργειες. Τα καλά νέα είναι ότι οι περισσότεροι δε χρειάζεται να υποβληθούν στον κίνδυνο αυτών των παρενεργειών, αφού, κάνοντας μικρές αλλαγές στις διατροφικές τους συνήθειες, μπορούν να δουν σημαντικές αλλαγές στη χοληστερόλη τους.

Σημαντικό για όποιον αντιμετωπίζει υψηλά επίπεδα «κακής» LDL χοληστερόλης, η οποία συμβάλλει στη συσσώρευση λίπους στις αρτηρίες, απειλώντας την υγεία της καρδιάς, είναι να γνωρίζει ότι δεν χρειάζεται να κάνει μεγάλες αλλαγές στη διατροφή του. Με μικρές προσθήκες ευεργετικών τροφών μπορεί πραγματικά να έχει σημαντικές αλλαγές.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης