Οργασμός: Πότε και γιατί προσποιούνται οι γυναίκες

Οργασμός: Πότε και γιατί προσποιούνται οι γυναίκες

Η καλή ψυχολογία των συντρόφων αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα για τις γυναίκες, γι' αυτό και θα κάνουν οτιδήποτε για να την εξασφαλίσουν, αποκαλύπτει νέα μελέτη για την σεξουαλική ζωή των ετεροφυλόφιλων ζευγαριών

220504134046_couples_sex
Σε δεύτερη μοίρα βάζουν οι γυναίκες τη σεξουαλική τους ικανοποίηση, προκειμένου να προστατεύσουν τον ανδρισμό του συντρόφου τους, σύμφωνα με νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Social Psychological and Personality Science.

Στις σχέσεις ετεροφυλόφιλων ζευγαριών, όταν οι γυναίκες πιστεύουν ότι οποιοσδήποτε σχολιασμός ή συζήτηση για την έλλειψη ικανοποίησής τους θα προκαλέσει αρνητικά συναισθήματα ή αντίδραση του ερωτικού συντρόφου τους, αλλάζουν οι ίδιες συμπεριφορά, δείχνουν ψευδώς ότι ικανοποιούνται και προσποιούνται οργασμούς για να τον προστατεύσουν.

Είναι γνωστό ότι το σεξ εξυπηρετεί πολλούς ψυχολογικούς σκοπούς. Φέρνει πιο κοντά τους εραστές, αποτελεί μέσο έκφρασης της αγάπης, αλλά και τρόπο ανακούφισης από το άγχος. Για τους άνδρες είναι παράλληλα ένας τρόπος να δείξουν τον ανδρισμό τους. Στο μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού επικρατεί η αντίληψη ότι πρέπει να επιδεικνύουν υψηλή σεξουαλική επάρκεια και ότι είναι υπεύθυνοι για τον οργασμό των γυναικών.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης