Στα Άνω Πατήσια η 14η Ημέρα Υιοθεσίας των Pet City - Αρωγός στην υπεύθυνη υιοθεσία και topetmou.gr

Στα Άνω Πατήσια η 14η Ημέρα Υιοθεσίας των Pet City - Αρωγός στην υπεύθυνη υιοθεσία και topetmou.gr

Με μεγάλη επιτυχία η 14η Ημέρα Υιοθεσίας - Άνθρωποι όλων των ηλικιών, με κοινό παρονομαστή την αγάπη για τις τετράποδες μουσούδες, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της υπεύθυνης υιοθεσίας ενός αδέσποτου σκύλου

pet_city_mypetgr_xr
Την σημερινή ημέρα υιοθετήθηκαν 16 σκυλάκια ενώ και για αρκετά ακόμα έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από ανθρώπους που θέλουν να χαρίσουν ένα παντοτινό σπίτι στα χαριτωμένα τετράποδα.
pet_city_mypetgr__8_
pet_city_mypetgr__9_
pet_city_mypetgr__7_

Με σύνθημα: «Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν τους αλλά μπορείς να ξαναγράψεις το μέλλον τους» και με φιλοσοφία το adopt, don’t shop και το we love pets, τα καταστήματα του Pet City σε συνεργασία με το Dogs’ Voice, από τον Σεπτέμβριο του 2022 διοργανώνουν τις Ημέρες Υιοθεσίας, οι οποίες έχουν σκοπό να ενημερώσουν τον κόσμο και να τον ευαισθητοποιήσουν ώστε να υιοθετεί υπεύθυνα, ζώα συντροφιάς.

Αξιαγάπητες τετράποδες μουσούδες από τις φιλοζωικές Dogs’ Voice, Stray Care και Save the Strays of Samos αναζητούσαν από το πρωί τον άνθρωπο που θα τους προσέφερε μια μόνιμη αγκαλιά και ένα σπίτι όπου θα ζουν ευτυχισμένα.
pet_city_mypetgr__11_

pet_city_mypet___1_

Κλείσιμο
Σημαντικός αρωγός και στην 14η Ημέρα Υιοθεσίας παρέμεινε η PURINA® υποστηρίζοντας το σκοπό πως η ζωή μας είναι καλύτερη με τα κατοικίδια, προσφέροντας στους νέους pet parents τροφή PURINA® PRO PLAN και οδοντικά σνακς Dentalife για τους πρώτους μήνες της υιοθεσίας.

Για την σημερινή ημέρα υιοθεσίας μίλησε στο protothema.gr ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αστικής Πανίδας, Ευάγγελος Γιαννόπουλος.
pet_city_mypetgr__6_
pet_city_mypetgr__14_
pet_city_mypetgr__1_

«Είναι πολύ ευχάριστο να γίνονται τέτοιες ημέρες υιοθεσίας κσι εύχομαι κάθε αδέσποτο ζωάκι να βρει την οικογένειά του»σημείωσε ο κ. Γιαννόπουλος.

Ο Αντιδήμαρχος πρασίνου Γιώργος Αποστολόπουλος, ο οποίος έδωσε το παρών στη δράση, τόνισε στο photothema.gr.

«Κάθε ημέρα υιοθεσίας είναι μία χαρούμενη ημέρα για όλα τα αδέσποτα ζώα γιατί το αξίζουν. Πολλά συγχαρητήρια στο Pet City,στο Dogs’ Voice και στο Πρώτο Θέμα για αυτές τις προσπάθειές τους . Οι υιοθεσίες των αδέσποτων ζώων είναι το κομβικό σημείο για να μπορούμε να κάνουμε αυτά τα ζώα ευτυχισμένα,να μην υπάρχουν προβλήματα και στην πόλη αλλά και για αυτά τα ίδια και να αλλάξει η εικόνα του πολιτισμού μας . Η φροντίδα για τα αδέσποτα ζώα είναι πολύ σημαντικό πράγμα,ο Δήμος μας,εμείς είμαστε μαζί σας και θα συνεχίσουμε τον θεσμό της υιοθεσίας ώστε να είμαστε Ευρώπη».
pet_city_mypetgr__3_
pet_city_mypetgr__4_

pet_city_mypet___2_

Δίπλα στην προσπάθεια ανεύρεσης ενός παντοτινού σπιτιού βρίσκεται κάθε φορά topetmou.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης