16η Ημέρα Υιοθεσίας Pet City - topetmou.gr: Δέκα σκυλάκια βρήκαν σήμερα ένα παντοτινό σπίτι

16η Ημέρα Υιοθεσίας Pet City - topetmou.gr: Δέκα σκυλάκια βρήκαν σήμερα ένα παντοτινό σπίτι

Τα Pet City μαζί με την οργάνωση Dogs’ Voice και το topetmou.gr, έφεραν για άλλη μια φορά την ελπίδα σε σκυλάκια που αναζητούσαν μια νέα αγκαλιά

pet_city_pet_day_xrwma
Συνεχίζονται με επιτυχία οι ημέρες υιοθεσίες των Pet City σε συνεργασία με το μεγαλύτερο σάιτ για ζώα στην Ελλάδα, topetmou.gr.

Σήμερα στην Μαρούσι πραγματοποιήθηκε η 16η δράση με δεκάδες σκυλάκια από διάφορες φιλοζωικές οργανώσεις να ψάχνουν το παντοτινό τους σπίτι. Το καθένα από αυτά έχει τη δίκη του δύσκολη ιστορία, όμως το μέλλον τους προβλέπεται ευοίωνο αφού πολύς είναι ο κόσμος που έσπευσε και σήμερα στο Pet City για να βάλει στην οικογένεια του έναν χνουδωτό τετράποδο φίλο.

pet_city
Κατερινα Βουρλακη Προεδρος Δημοτικης Επιτροπης Ισοτητας Δημου Αμαρουσιου
pet_city_pet_day__4_
pet_city_pet_day__11_
Η Άντα Κολοβού διευθύντρια του petmou.gr με την Βαρβάρα Σκούρτη, Head of Marketing της Pet City, τον επικεφαλής της BC Partners και πρόεδρο της Pet City Group, Νίκο Σταθόπουλο και τον Γιάννη Γαβριηλίδη διευθύνοντα σύμβουλο της Pet City


Μικρόσωμα αλλά και μεγαλόσωμα σκυλάκια όλα τους με την ίδια αγνή ψυχή έτοιμα να δώσουν παντοτινή αγάπη, πίστη και αφοσίωση στους μελλοντικούς κηδεμόνες τους. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε για ακόμη μια φορά στο κάλεσμα δινοντας μια δεύτερη ευκαιρία σε 10 αδέσποτα σκυλάκια.

pet_city_pet_day__3_
pet_city_pet_day__13_
Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου


Τα Pet City μαζί με την οργάνωση Dogs’ Voice, έφεραν για άλλη μια φορά την ελπίδα, διοργανώνοντας την 16η ημέρα υιοθεσίας, και συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της καμπάνιας Act Pawsi+ive με στόχο την ενημέρωση του κοινού σχετικά με την υπεύθυνη υιοθεσία και την εύρεση ενός παντοτινό σπιτιού για κάθε αδέσποτο ζώο.

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις:

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου,  σε δήλωση του, τονίζει πως «είμαστε εδώ σήμερα με πολύ μεγάλη χαρά. Αυτό που μας νοιάζει είναι μονάχα δυο λέξεις: υπεύθυνη υιοθεσία - υπεύθυνη κηδεμονία. Τα αδέσποτα είναι κομμάτι από τη ζωή μας πια την ομορφαίνουν κι εμείς στον Δήμο Αμαρουσίου σε συνεργασία με το Pet City κάνουμε ότι μπορούμε για να προωθήσουμε αυτή την ιδέα».

Βίντεο η  δήλωση του δημάρχου, Θεόδωρου Αμπατζόγλου:
16η Ημέρα Υιοθεσίας Pet City - topetmou.gr: Δήλωση του Δημάρχου Αμαρουσίου

Ο αντιδήμαρχος Γιάννης Ιωαννίδης, σημειώνει πως «ο δήμος Αμαρουσίου στηρίζει όλες τις δράσεις υιοθεσίας που γίνονται στον Δήμο μας και όχι μόνο. Είναι πολύ σημαντικό να βοηθάμε τα αδεσποτάκια να βρίσκουν καινούργιες οικογένειες αλλά να βρίσκουν υπεύθυνες οικογένειες».

Βίντεο η δήλωση του αντιδημάρχου, Γιάννη Ιωαννίδη:

16η Ημέρα Υιοθεσίας Pet City - topetmou.gr: Δήλωση του Αντιδημαρχου

Ο Νίκος Σταθόπουλος, επικεφαλής της BC Partners και πρόεδρος της Pet City Group υπογραμμίζει ότι  «είμαστε περίπου ένα χρόνο που το ξεκινήσαμε κι έχουμε κάνει πάνω από 586 υιοθεσίες, στειρώσεις και τσιπαρίσματα στα σκυλάκια. Όπως ξέρετε είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα τα αδέσποτα στη χώρα μας. Έχουμε πάνω από 4 εκατ. αδέσποτα σκυλιά και γατιά και είναι μια μικρή προσπάθεια που θέλουμε να έχει μεγάλο αποτέλεσμα. Έχουμε εντυπωσιαστεί με τη συνεργασία των Δήμων αλλά και των φιλοζωικών εταιρειών που μας έχουν αγκαλιάσει κι έχουν αγκαλιάσει αυτή την πρωτοβουλία σε όλη την Ελλάδα. Είναι εξαιρετική η ανταπόκριση (σ.σ του κόσμου) και ελπίζω να αλλάξουμε όπως λέμε συνήθως το μέλλον των μικρών μας φίλων. Θα συνεχίσουμε ακάθεκτοι αυτή την πρωτοβουλία».

Βίντεο η δήλωση του Νίκου Σταθόπουλου, επικεφαλής της BC Partners και πρόεδρος της Pet City Group:


16η Ημέρα Υιοθεσίας Pet City - topetmou.gr: Δήλωση Νίκου Σταθόπουλου


Σημαντικός αρωγός παραμένει η PURINA® υποστηρίζοντας το σκοπό πως η ζωή μας είναι καλύτερη με τα κατοικίδια, προσφέροντας στους νέους pet parents τροφή PURINA® PRO PLAN και οδοντικά σνακ Dentalife για τους πρώτους μήνες της υιοθεσίας!

pet_city_pet_day__12_
Νίκος Σταθόπουλος, επικεφαλής της BC Partners και πρόεδρος της Pet City Group
pet_city_pet_day__7_
pet_city_pet_day__10_
pet_city_pet_day__14_


Ειδήσεις σήμερα:

Βρέφος 9 μηνών μαχαίρωσε ο δράστης που σκότωσε 6 τομα στο εμπορικό κέντρο του Σίδνεϊ - Πώς τον εξουδετέρωσε η αστυνομικός

Τα μασούρια με τις χρυσές λίρες ήταν νομίσματα των 20 λεπτών - Απάτη €143.000 από Ρομά

Επέστρεψε η «Παμ» στο Scorpios Bar - Λύθηκε η παρεξήγηση με την ιδιοκτήτρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης