Βρετανικές εκλογές: Ο Μπόρις Τζόνσον βγήκε χαράματα να... μοιράσει γάλα στους ψηφοφόρους του!

Βρετανικές εκλογές: Ο Μπόρις Τζόνσον βγήκε χαράματα να... μοιράσει γάλα στους ψηφοφόρους του!

Αύριο οι κρίσιμες βουλευτικές εκλογές στη Βρετανία - Ο Μπόρις Τζόνσον ντύθηκε «γαλατάς» και επισκέφθηκε κατοικίες ψηφοφόρων του - Το πλούσιο «english breakfast» του Βρετανού πρωθυπουργού

000_1MZ2J4
Κρίσιμες οι αυριανές βουλευτικές εκλογές στη Βρετανία καθώς το προβάδισμα των Συντηρητικών έναντι των Εργατικών μειώθηκε από τις 15 στις 12 ποσοστιαίες μονάδες, σύμφωνα με σημερινή δημοσκόπηση της Opinium. Έτσι, ο Βρετανός πρωθυπουργός έκανε ό,τι μπορούσε, μία ημέρα πριν τις εκλογές, για να αλιεύσει όσο το δυνατόν περισσότερους ψηφοφόρους.

Από τις 6 τα χαράματα ο Μπόρις Τζόνσον ντύθηκε γαλατάς και μοίρασε κιβώτια γάλα και χυμούς πορτοκάλι σε σπίτια ψηφοφόρων στο Πάντσι, στο Δυτικό Γιορκσάιρ. Ο επικεφαλής των Τόρις χτύπησε το κουδούνι μιας οικογένειας και όταν η οικοδέσποινα άνοιξε την πόρτα και είδε στο κατώφλι τον πρωθυπουργό της χώρας με ένα κιβώτιο γάλα έμεινε άναυδη. Η δημόσια υπάλληλος Ντέμπι Μόναγκαν φώναξε τον σύζυγό της για να δει ποιος τους επισκέφθηκε χαράματα και ο Μπόρις Τζόνσον, μετά από μια σύντομη συζήτηση με το ζευγάρι, τόνισε πως «γίνεται μάχη για κάθε ψήφο».

«Δεν θα μπορούσε να είναι πιο κρίσιμες (οι εκλογές), πιο δύσκολες - Λέω, απλώς, σε όλους πως ο κίνδυνος είναι πολύ ορατός αύριο κανένα κόμμα να μην έχει την πλειοψηφία για να σχηματίσει κυβέρνηση», δήλωσε στους δημοσιογράφους, που ήταν παρόντες, ο Βρετανός πρωθυπουργός.

Αν και το πρόγραμμα του επικεφαλής των Συντηρητικών ήταν πολύ φορτωμένο καθώς από το Δυτικό Γιορκσάιρ βρέθηκε στο Ντέρμπι και μετά πέταξε στο Κάρντιφ ενώ αργότερα βρέθηκε στο Έσεξ, δεν παρέλειψε να πάρει δυνάμεις με ένα πλήρες αγγλικό πρωινό. Πάντως, μετά το χορταστικό «english breakfast» ο ευτραφής Τζόνσον ετοίμασε μια πίτα σε κουζίνα εστιατορίου στο Ντέρμπι και δεν μπόρεσε να αντισταθεί και να μην δοκιμάσει ένα κομμάτι.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός αναμένεται να ολοκληρώσει την τελευταία ημέρα της προεκλογικής του εκστρατείας με μια ομιλία στο Olympic Park στο Στράτφορντ. Στην κορυφή των προεκλογικών υποσχέσεων του πρώην δημάρχου του Λονδίνου βρίσκεται η ολοκλήρωση του Brexit και ακολουθούν μία γενναία χρηματοδότηση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας (NHS), η στελέχωση της αστυνομίας με επιπλέον 20.000 αστυνομικούς, «πάγωμα» στον φόρο εισοδήματος και στον φόρο προστιθέμενης αξίας (VAT).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης