Σεισμός στην Αλβανία: Η συγκλονιστική διάσωση 45χρονης από την ΕΜΑΚ (βίντεο)

Σεισμός στην Αλβανία: Η συγκλονιστική διάσωση 45χρονης από την ΕΜΑΚ (βίντεο)

Σε βίντεο-ντοκουμέντο, που φέρνει στο φως το protothema.gr, αποτυπώνονται οι κοπιώδεις προσπάθειες των διασωστών της ΕΜΑΚ, οι οποίοι με μεγάλη προσοχή βγάζουν τη γυναίκα από τα χαλάσματα - Στους 31 οι νεκροί, ασύλληπτο το μέγεθους του δράματος στη γειτονική χώρα

albania350
Ασύλληπτο το δράμα που εκτυλίσσεται στην Αλβανία, μετά το φονικό χτύπημα του Εγκέλαδου, μεγέθους 6,4 Ρίχτερ, που στοίχισε τη ζωή σε 31 ανθρώπους. Τις τελευταίες ώρες όλο και περισσότερες τραγικές ιστορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ιστορίες ανθρώπων που ανασύρονται από τα χαλάσματα. Ορισμένοι βγαίνουν ζωντανοί, άλλοι πάλι όχι. Εκείνο, όμως, που συγκλονίζει είναι η αγωνία των οικογενειών που περιμένουν να βρουν από τα ερείπια κτιρίων τους συγγενείς τους. 

Το θρίλερ κλιμακώνεται όσο περνούν τα λεπτά.

Στις ιστορίες που συγκλονίζουν συγκαταλέγεται και εκείνη μιας 45χρονης γυναίκας. 

Συγκεκριμένα, ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο, που φέρνει στο φως το protothema.gr, απεικονίζει με τις κοπιώδεις προσπάθειες των μελών της 1ης Μονάδας της ΕΜΑΚ να βγάλουν εγκλωβισμενη γυναίκα  από τα ερείπια κτηρίου στο χωριό Θουμάν.

Σεισμός στην Αλβανία: Η συγκλονιστική διάσωση 45χρονης από την ΕΜΑΚ
Κλείσιμο


Καθώς ο αριθμός των θυμάτων από τον φονικό σεισμό στην Αλβανία ολοενα και αυξάνεται, οι 26 διασώστες, με επικεφαλής τον Επιπύραγο Κολοβο Ιωάννη μπαίνουν μέσα στα συντριμια μαζί με τους Αλβανούς πυροσβέστες αναζητώντας επιζώντες.

Στο βίντεο που τράβηξε Αλβανός διασώστης αποτυπώνονται οι υπεράνθρωπες προσπάθειες απεγκλωβισμού  μιας σοβαρά  τραυματισμένης 45χρονης που εντοπίστηκε καταπλακωμένη  μέσα στα συντρίμμια.

Όπως φαίνεται στο βιντεοσκοπημένο, από κινητό τηλέφωνο, υλικό, η επιχείρηση διάσωσής της βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σημείο με τους Έλληνες διασώστες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε κάθε κίνηση τους.

Με χειρουργική ακρίβεια τοποθετούν τα χέρια τους στο σώμα της 45χρονης και επιχειρούν να την τραβήξουν χωρίς να την τραυματίσουν. «Τράβηξέ την και εγώ θα τραβήξω εσένα» ακούγεται να λέει ο ένας διασώστης στον άλλον και πράγματι σιγά σιγά καταφέρνουν να σπρώξουν με επιτυχία το σώμα της 45χρονης Αλβανίδας έξω από τα συντρίμμια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης