Ισραήλ: Ο Μπολσονάρου προσευχήθηκε στο Τείχος των Δακρύων μαζί με τον Νετανιάχου
Φορώντας κιπά στο κεφάλι, ακούμπησε με τα δύο χέρια στις αρχαίες πέτρες και, ακολουθώντας το παράδειγμα του Ισραηλινού προέδρου που στεκόταν στα αριστερά του, προσευχήθηκε για μερικά δευτερόλεπτα
Ο πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου έγινε ο πρώτος αρχηγός ξένου κράτους που επισκέφθηκε σήμερα το Τείχος των Δακρύων, στην Ιερουσαλήμ, συνοδευόμενος από τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου.
Σπάζοντας τη μακρά διπλωματική παράδοση, ο Μπολσονάρου μετέβη στον ιερότερο τόπο του ιουδαϊσμού, στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ. Φορώντας κιπά στο κεφάλι, ακούμπησε με τα δύο χέρια στις αρχαίες πέτρες και, ακολουθώντας το παράδειγμα του Νετανιάχου που στεκόταν στα αριστερά του, προσευχήθηκε για μερικά δευτερόλεπτα, με το κεφάλι σκυμμένο.
Επί πολλές δεκαετίες, οι ξένοι ηγέτες απέφευγαν να εμφανιστούν δίπλα στους Ισραηλινούς αξιωματούχους στο Τείχος των Δακρύων για να μην δώσουν την εντύπωση ότι παίρνουν θέση σε ό,τι αφορά το πολύ ευαίσθητο ζήτημα του καθεστώτος της Ιερουσαλήμ. Το θέμα αυτό είναι ένα απο τα πιο ακανθώδη για την επίλυση του Μεσανατολικού.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ προσευχήθηκε μπροστά στο Τείχος τον Μάιο του 2017. Όμως σε εκείνη την επίσκεψη συνοδευόταν από τον ραββίνο του Τείχους, τον Σμούελ Ραμπίνοβιτς και όχι από κάποιον Ισραηλινό κυβερνητικό αξιωματούχο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.