Βίντεο: Στρατός και στόλος των ΗΠΑ στα σύνορα με το Μεξικό για το «καραβάνι των μεταναστών»

Βίντεο: Στρατός και στόλος των ΗΠΑ στα σύνορα με το Μεξικό για το «καραβάνι των μεταναστών»

Εντάθηκαν οι περιπολίες στη θάλασσα - Απόβαση των στρατιωτικών δυνάμεων στη βάση της Αριζόνα

amer_soldiers
Στρατικοποιημένη ζώνη θυμίζει η περιοχή κατά μήκος των συνόρων των ΗΠΑ με το Μεξικό, καθώς ο αμερικανικός στρατός και ο στόλος της ακτοφυλακής έχει αρχίσει αποβιβάζεται και να λαμβάνει θέσεις ενόψει της έλευσης του «καραβανιού των μεταναστών» που ξεκίνησαν από τις χώρες της Κεντρικής Αμερικής και πλέον διασχίζουν τη μεξικανική επικράτεια.

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ κατέστησε σαφές ότι δεν θα χορηγηθεί άσυλο σε παράνομους μετανάστες και έκανε λόγο για ενδεχόμενη αποστολή ακόμη και 15.000 στρατιωτών στα σύνορα με το Μεξικό, απειλώντας αρχικά με... πυροβολισμούς και ακολούθως με συλλήψεις όποιους μετανάστες χρησιμοποιήσουν βία ή πετάξουν αντικείμενα στους Αμερικανούς στρατιώτες. Κάλεσε, δε, τους μετανάστες να «γυρίσουν πίσω».

Η απόβαση των αμερικανικών στρατευμάτων έχει ήδη ξεκινήσει, όπως αποδεικνύεται και από το βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο το δίκτυο SkyNews, με Αμερικανούς στρατιώτες να καταφτάνουν με πλήρη οπλισμό στη στρατιωτική βάση της Αριζόνας:
Κλείσιμο

Το επόμενο βίντεο δείχνει τα σκάφη της αμερικανικής ακτοφυλακής στη θαλάσσια περιοχή που ενώνει τις ΗΠΑ με το Μεξικό, καθώς και ισχυρές στρατιωτές δυνάμεις, μέρος των 5.000 στρατιωτών και 2.500 συνοροφυλάκων, που θα παραταχθούν κατά μήκος των συνόρων, προκειμένου να εμποδίσουν τη διέλευση του «καραβανιού» στη αμερικανική επικράτεια: 

Breaking News: Coast Guard Cutter And Big Military Convoy Arrived At US-Mexico Border
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης