Viral video «παντρεύει» το Pulp Fiction με την κατάθεση Κάβανο... και ο Σάμιουελ Τζάκσον το βρίσκει ξεκαρδιστικό!

Viral video «παντρεύει» το Pulp Fiction με την κατάθεση Κάβανο... και ο Σάμιουελ Τζάκσον το βρίσκει ξεκαρδιστικό!

Ο θρήσκος εκτελεστής της διάσημης ταινίας του Ταραντίνο, που απάγγελνε εδάφια της βίβλου σκοτώνοντας, αναλαμβάνει την ανάκριση του δικαστή και το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό -Δείτε και την ξεκαρδιστική παρωδία του SNL

bret-neo
Μπορεί να έχουν κιόλας περάσει αρκετές ημέρες από την κατάθεση του Μπρετ Κάβανο στην Γερουσία, αναφορικά με τις καταγγελίες που έχουν διατυπωθεί εις βάρος του για σεξουαλικές επιθέσεις εις βάρος γυναικών, όμως η αμερικανική κοινή γνώμη δεν έχει σταματήσει να αναλύει κάθε λεπτό της συναισθηματικά φορτισμένης ομιλίας του.

Οι απόψεις που έχουν διατυπωθεί τόσο για το περιεχόμενο όσο και για το ύφος της κατάθεσής του ποικίλουν, με άλλους να χαρακτηρίζουν την ομιλία του συγκινητική και ειλικρινή, και άλλους να αποκαλούν τον Κάβανο «επιθετικό» και «αλαζονικό», με εμφανή πρόθεση να παραπλανήσει το κοινό αναφορικά με τον αλκοολισμό του.

Φυσικά, πέραν των σοβαρών αναλύσεων των ΜΜΕ που έβαλαν στο μικροσκόπιο κάθε φράση του δικαστή, προκειμένου να βρουν την αλήθεια σε αυτήν την πολύκροτη υπόθεση, δεν έλειψε και το τρολάρισμα εις βάρος του Κάβανο, τόσο από χρήστες του διαδικτύου όσο και από κωμικές εκπομπές.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ένα βίντεο mashup που δημιούργησε ο filmmaker Oscar Boyson και «παντρεύει» μια σκηνή από την πασίγνωστη ταινία Pulp Fiction με αποσπάσματα της κατάθεσης.

Στο ξεκαρδιστικό βίντεο εμφανίζεται ο εκτελεστής «Τζουλς Γουίνφιλντ» (ο χαρακτήρας που απάγγελνε εδάφια από τη βίβλο ενώ σκότωνε, τον οποίο υποδύθηκε υπέροχα ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον) να συνομιλεί με τον Κάβανο, ανακρίνοντάς τον.

Οι νευρικές απαντήσεις του δικαστή και η αλληλεπίδρασή του με τον θρήσκο - και άκρως ευέξαπτο - δολοφόνο αναφορικά με την κακή συνήθεια του Κάβανο (το αλκοόλ, που φαίνεται να κατανάλωνε με αφθονία την εποχή της απόπειρας βιασμού) είναι σκέτη απόλαυση, και έτσι δεν είναι καθόλου παράξενο που το βίντεο έγινε viral, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια views σε διάφορες πλατφόρμες.
Μεταξύ των θαυμαστών του meme συγκαταλέγεται και ο ίδιος ο Σάμιουελ Τζάκσον, ο οποίος σχολίασε στο Twitter ότι μπορεί το κλιπ να είναι διαολομένα αστείο, αλλά «δεν υπάρχει τίποτα αστείο» σχετικά με τα ψέματα του «fratboy» Κάβανο.

Λίγη ώρα αργότερα ωστόσο έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη από τα μέλη των πανεπιστημιακών αδελφοτήτων (fraternities) «που δεν είναι βιαστές και ψεύτες» λέγοντας ότι μάλλον υπέπεσε στο λάθος της γενίκευσης.
Κλείσιμο
Μια ακόμη απολαυστική παρωδία της κατάθεσης Κάβανο που έλαβε αρκετή δημοσιότητα είναι το εισαγωγικό σκετσάκι του πρώτου επεισοδίου του Saturday Night Live, όπου ο Ματ Ντέιμον υποδύεται τον δικαστή και το καστ της κωμικής εκπομπής δίνει πραγματικό ρεσιτάλ! 


Kavanaugh Hearing Cold Open - SNL
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης