Προσεχώς... παράνομο το lap dance των στρίπερ στο Ισραήλ

Συνιστά μια «σεξουαλική πράξη σωματικής επαφής η οποία προσφέρει ηδονή» και «σε ορισμένες περιπτώσεις ισοδυναμεί με εκπόρνευση» ισχυρίζεται ο Γενικός Εισαγγελέας

Ο πόλεμος ενάντια στην πορνεία που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό ο Γενικός Εισαγγελέας του Ισραήλ πρόκειται σύντομα να οδηγήσει στην ποινικοποίηση του lap dance, του αισθησιακού ιδιωτικού χορού που πραγματοποιούν οι στρίπερ σε απόσταση... αναπνοής από τους πελάτες τους.

Όπως μεταδίδει η Jerusalem Post o Γενικός Εισαγγελέας Nitzan Kahana σε συνεργασία με την Υπηρεσία κατά της Εμπορίας Ανθρώπων πρόκειται να προτείνει στην απαγόρευση του εν λόγω χορού στα κέντρα που προσφέρουν ζωντανό στριπτίζ.

Σύμφωνα με την πρόταση που έχει κατατεθεί στις αρμόδιες Αρχές, ώστε να ενταχθεί σε νομοσχέδιο που θα ψηφιστεί μετά το καλοκαίρι, το lap dance συνιστά μια «σεξουαλική πράξη σωματικής επαφής η οποία προσφέρει ηδονή» και «σε ορισμένες περιπτώσεις ισοδυναμεί με εκπόρνευση».

Αν και η πορνεία παραμένει νόμιμη στο Ισραήλ, το νομικό πλαίσιο σχετικά τις ιερόδουλες και τους χώρους εργασίας τους είναι αρκετά ασαφές, αφού οι οίκοι ανοχής είναι παράνομοι και η σωματεμπορία τιμωρείται με αυστηρές ποινές.

Αν και το lap dancing δεν περιλαμβάνει σεξ, η πρακτική συνδέεται συχνα με σεξουαλικές επιθέσεις εις βάρος των στρίπερ, αφού ο συγκεκριμένος χορός λαμβάνει χώρα συχνά σε απομονωμένους χώρους, χωρίς επιτήρηση από τους υπεύθυνους του strip club. Πάντως, οι Ισραηλινές στρίπερ από τη μεριά τους αντιδρούν στην νομοθεσία που προωθείται από την κυβέρνηση, αφού μεγάλο μέρος των εσόδων τους προέρχεται ακριβώς από αυτούς τους αισθησιακούς χορούς.

Δείτε βίντεο: Προσεχώς... παράνομο το lap dance των στρίπερ στο Ισραήλ


ΣΧΟΛΙΑ (16)

Προσεχώς

Εξαρτάται η ηδονή, από τα όποια (υψηλά) κριτήρια του κάθε υποψήφιου αποδέκτη υπηρεσιών, τις προδιαγραφές & τις ικανότητες της παρόχου αυτών των δραστηριοτήτων. Αν συμπίπτουν τότε προσφέρεται κάποιας μορφής ηδονή, αν υπάρχει χαώδης-αγεφύρωτη απόσταση μεταξύ των ποιοτικών απαιτήσεων του πελάτη & προσφερόμενης, ή ο πελάτης δεν εμπνέει την καλλιτέχνιδα, τότε μάλλον δεν υφίσταται όχι ηδονή, αλλά αγγαρεία, δυσφορία, ή παρενόχληση. Επειδή όμως ο νόμος δεν μπορεί να καλύπτει τις όποιες ατομικές απαιτήσεις τυχόν ελιτιστών του αθλήματος, λαμβάνει υπ' όψιν τον μέσο όρο πελατών & παρόχων, και αποφασίζει βάση αυτών. Πάμε τώρα στο ζήτημα της εθνικής εστίας του αρχαίου έθνους των Εβραίων. Αιχμάλωτοι, εξορισμένοι & σκλάβοι από: Αιγύπτιους, Βαβυλώνιους, Ασσύριους, Πέρσες, Ρωμαίους, μέχρι τους σύγχρονους Γερμανούς. 3.000 έτη με μικρά διαλείμματα υπομένουν όσα μαρτύρια "δεν υπέμειναν παρέα όλα τα μαρτυρικά έθνη της γης". Μετά από την απίστευτη 3.000τή διαδρομή, και αφού οι ισχυροί της γης ερίζουν περί του καταλληλότερου προορισμού, με 1η επιλογή το πουθενά, 2η το Μπιρομπιτζάν, 3η την Ουγκάντα, τους επιτρέπουν τελικά να ιδρύσουν στην γενέτειρά τους κράτος μεγέθους "κουκίδας", το οποίο τους ζητούν να μοιραστούν με άλλους ! και όλοι μαζί να ζήσουν ως "σταγόνα" εν μέσω του ωκεανού των πιστών του προφήτη ! Αν η πολιτισμένη ανθρωπότητα τότε διέθετε κοινό νού & φιλότιμο έπρεπε α) να τους παραχωρήσει ικανή & αξιοπρεπή έκταση για *βιώσιμο κράτος (50-100.000 τ.χλμ ), σε αντιστοιχία με την προσφορά τους στην ανθρωπότητα ή β) να τους επιτρέψει να ιδρύσουν κράτος σε κάποια πολιτισμένη γειτονιά του πλανήτη. Τα ισλαμό-αραβικά έθνη από την άλλη, αν διέθεταν ελάχιστο πνεύμα & χιούμορ, αναλογιζόμενοι ότι χωρίς το Ισραήλ που νοηματοδοτεί την ύπαρξή τους ( να το σβήσουν από τον χάρτη ), που εμποδίζει να αλλήλο-σφαχτούν μεταξύ τους, με τα τόσα μύρια τ.χλμ που διαθέτουν, όφειλαν όχι να εξαπολύσουν πολέμους από την πρώτη ημέρα, αλλά να του προσφέρουν εθελοντικά εδάφη. Αναγκαστικά λοιπόν αυτό που αρνήθηκε η πολιτισμένη ανθρωπότητα & βάρβαροι παρέα, σταδιακά ανεξαρτήτως χρόνου, απαιτήσεων & τιμήματος θα το αποκτήσει ο Ισραήλ με τις δικές του δυνάμεις.

Νίκος

Πολύ μπροστά οι Ισραηλινοί

Β

Οι Εβραίοι όταν πρόκειται για τη χώρα τους και το λαό τους μια χαρά ξερουν τι να κάνουν, όταν πρόκειται για όλους τους άλλους προωθούν κάθε ανωμαλία

Hedonist

Εγώ, πάντως, είμαι με το μέρος των εργαζομένων. Συμφωνώ με τίς εργαζόμενες κοπέλες..!! Άλλωστε καί νά βλέπουμε τίς κοπέλες με μπικίνι, καί αυτό επίσης.. * προσφέρει ηδονή *.

Σταύρος

Μακάρι να γίνονταν και αλλού αυτό. Δηλαδή δουλευταράδες να διώχνουν από την περιοχή τεμπελόσκυλα με σκοπό να ιδρύσουν κράτος που προωθεί τεχνολογικά τον ανθρώπινο πολιτισμό. Τζήμερος μόνο και Δημιουργία Ξανά για μικρό κράτος, μηχανογράφηση παντού και απλοποίηση της νομοθεσίας/φορολογίας.

Γιώργος

Σταύρο παιδί μου έχει αδειάσει ένα κρεβάτι στο Δρομοκαΐτειο εκμεταλλεύσου το

Μακης

Οι εποικισμοί και οι δολοφονίες Παλαιστινίων επιτρέπονται. Τα λαπ ντανς όμως..απαπα.

εννοεις

των αραβων σωστα?? Παλαιστινιοι δεν υπαρχουν και υπηρχαν ποτε πριν το 1967

εννοώ

Εννοώ Παλαιστίνιων. Και Ισραήλ δεν υπήρχε, μέχρι που το κάνανε(τε) εφεύρεση. Εκτός κι αν πάμε όλοι 3500 χρόνια πριν να πάρουμε τα εδάφη που ζούσαμε τότε. Τους κλέψατε τη γη με τη βία, γη την οποία δήθεν σας υποσχέθηκε ο "Θεός", βασισμένοι σ'ενα βιβλίο που γράψατε μόνοι σας. Κατά τ'άλλα, ότι και να κάνετε, όπως και να τελειώσει αυτό, η Ιστορία θα είναι σκληρή μαζί σας, όπως αξίζει.

Το Ισραήλ ιδρύθηκε με απόφαση του ΟΗΕ

Σε παλιότερες εποχές με τον όρο "Παλαιστίνιος" αναφέρονταν στου Εβραίους που ζούσαν στην περιοχή όπου σύμφωνα με απογραφή πληθυσμού της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας αριθμούσε το 1800 275 χιλιάδες κατοίκους, όλους μαζί, Εβραίους, Χριστιανούς και Μουσουλμάνους."Παλαιστίνιοι", όπως τους εννοούν τώρα, δεν υπήρχαν πριν το '67, όταν τους εφηύρε ο Αιγύπτιος Αραφάτ. Άντε πια με τα παραμύθια σας...

chris

Αν ο κάθε Παλαιστίνιος ζώνεται εκρηκτικά και τρέχει εναντίον σου, εσύ θα κάτσεις ατάραχος να τον υποδεχτείς, ε;

wtf

Είσαι αυτοδημιούργητος άσχετος ή εκ γενετής; Ας πούμε το να μην ξέρεις ότι το Ισραήλ έχει μπουκάρει με το έτσι θέλω στο κράτος των Παλαιστινίων και ίσως για αυτό "ζώνεται εκρηκτικά και τρέχει εναντίον σου" που οφείλεται;

Και πότε ακριβώς ιδρύθηκε αυτό το κράτος;

Δεν μας ενημερώνεις και εμάς τους "άσχετους"; Γιατί δεν υπάρχει κανένα απολύτως στοιχείο για κανένα "Κράτος των Παλαιστίνιων" σε καμία ιστορική πηγή.

διότι

το ισραήλ επιβάλει ότι θέλει και έτσι μη αναγνωρίζοντας τη διακήρυξη των κατοίκων των εδαφών που αυτό κατέλαβε στον πόλεμο των 6 ημερών, απλά το κράτος δεν υπήρξε ποτέ και από τότε η περιοχή είναι μπάχαλο μέχρι το ισραήλ να τελειώσει με τον εποικισμό και όλοι να ξεχάσουμε τι έχει γίνει;

Ο πόλεμος των 6 ήμερων ήταν το '67

Και οι άραβες της περιοχής ήταν στην συντριπτική τους πλειοψηφία εργάτες γης που είχαν συρρεύσει στην περιοχή για να δουλέψουν στα εδάφη που οι Εβραίοι είχαν αγοράσει νόμιμα από τους Σεΐχηδες, που ήταν οι προηγούμενοι ιδιόκτητες τους. Με την λογική σου τα κάποια εκατομμύρια Μουσουλμάνοι που έχουν μεταναστεύσει στην Ευρώπη έχουν κάθε δικαίωμα να κηρύξουν την ίδρυση δικού τους κράτους και οι Ευρωπαίοι την υποχρέωση να το αναγνωρίσουν.

Σοβαρά;

Ρώτα τους αδερφούς Σαουδάραβες που κάνουν χρυσές μπίζνες με τους Εβραίους-ΗΠΑ και έχουν τους Παλαιστίνιους γραμμένους στα ....!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

sri_lankaa_arthro

Σε υλικό που δόθηκε στη δημοσιότητα από το Ισλαμικό Κράτος, οι φερόμενοι ως δράστες ορκίζονται πίστη στο Ισλάμ - Άλλα κλιπ δείχνουν τους βομβιστές αυτοκτονίας λίγες στιγμές προτού σκορπίσουν τον θάνατο

tzixantistries-

Αρκετές γυναίκες, πιστές στο Ισλαμικό Κράτος, αν και αυτό διαλύθηκε πριν ένα μήνα, προσπαθούν να το δημιουργήσουν και πάλι μέσα στους προσφυγικούς καταυλισμούς που διαμένουν