Απεχθάνεσαι τις μύγες; Μην κάνεις κλικ...

camela

Tα έντομα καλύπτουν σχεδόν τα πλαϊνά της καμήλας, τις τσάντες και τον εξοπλισμό, σαν μια παχιά ολοζώντανη... κουβέρτα!

Αν η θέα μιας μυγίτσας κοντά στο φαγητό σου σε κάνει να ανατριχιάζεις και το βουητό του εντόμου σου προκαλεί απέχθεια καλύτερα να μην δεις το παρακάτω βίντεο.

Το κλιπ, που έχει συγκεντρώσει χιλιάδες views στο διαδίκτυο, τραβήχτηκε από έναν Αυστραλό ξεναγό που διοργανώνει περιηγήσεις στις ερήμους της χώρας του από το 1995.

Παρά τα 20 χρόνια εμπειρίας του, ο Άντριου Χάρπερ δεν είχε ξανασυναντήσει ποτέ τόσες μαζεμένες μύγες, όσες αντίκρισε πάνω στην καμήλα του σε μία από τις πρόσφατες εκδρομές του.

Στο βίντεο βλέπουμε τα έντομα να καλύπτουν σχεδόν τα πλαϊνά της καμήλας, τις τσάντες και τον εξοπλισμό, σαν μια παχιά ολοζώντανη... κουβέρτα!

Όπως εξηγεί ο ίδιος, το πλήθος αυτό των εντόμων δεν έχει σχέση με τις καμήλες αλλά οφείλεται σε έναν συνδυασμό παραγόντων - κυρίως κλιματικών - που αυξάνουν δραματικά τον αριθμό των μυγών σε ορισμένες περιοχές.


ΣΧΟΛΙΑ (1)

κπο

είναι γνωστό πως οι λαοί αυτοί βρωμάνε...τίποτα αποφάγια θα ξέχασε ο γκαμιλιέρης και μαζεύτηκε η μύγα όλης της ερήμου...αλλά αυτός δεν έχει πρόβλημα...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

2017-12-ISRAEL

Σύμφωνα με τις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις, χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν κοντά στο τείχος ασφαλείας και εκτόξευαν φλεγόμενα ελαστικά, πέτρες και εμπρηστικούς μηχανισμούς εναντίον των στρατιωτών