Σε συναγερμό το Ισραήλ: Φόβοι για χτυπήματα του Ιράν σε ισραηλινούς στόχους σε όλο τον πλανήτη

Israel2

Έκτακτα μέτρα αποφάσισε να λάβει το Ισραήλ στις πρεσβείες και τα εβραϊκά ιδρύματα παγκοσμίως, σύμφωνα με την ισραηλινή εφημερίδα Yedioth Ahronoth

Ενισχύεται ακόμη περισσότερο η ασφάλεια στα ισραηλινά και εβραϊκά ιδρύματα ανά τον πλανήτη, εν μέσω φόβου για «επιθέσεις από το Ιράν», αποκαλύπτουν δημοσιογράφοι της ισραηλινής, Yedioth Ahronoth.

Όπως λέει η εφημερίδα, η Τεχεράνη, απογοητευμένη από την αποτυχία της να πλήξει τις ισραηλινές βάσεις στα Υψώματα του Γκολάν, ενδέχεται να αλλάξει στρατηγική και να προσπαθήσει να βλάψει Ισραηλινούς στο εξωτερικό.

Ενδεικτικά, ισραηλινές διπλωματικές αποστολές, εβραϊκές θρησκευτικές συναγωγές και άλλα ιδρύματα παγκοσμίως φυλάσσονται πλέον αυστηρότερα.

Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί σε στρατηγικούς στόχους σε περιοχές, όπως η Νότια Αμερική, η Αφρική και ορισμένες τοποθεσίες στην Ασία.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

jk

Οι Ιρανοί είναι τζάμπα μάγκες μόνο σε γυναίκες ξέρουν να πουλάνε μαγκιές και να τις λιθοβολούν. .. άσε που μέχρι να φτάσουν οι καμήλες στο ισραήλ, το ιραν θα έχει σβηστεί από το χάρτη.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

tersa-meay1

«Μπορούμε να επιλέξουμε να αποχωρήσουμε χωρίς συμφωνία, μπορούμε να ρισκάρουμε να μην υπάρξει καθόλου Brexit ή μπορούμε να επιλέξουμε να ενωθούμε και να υποστηρίξουμε την καλύτερη συμφωνία που μπορεί να προκύψει από διαπραγμάτευση» είπε στο βρετανικό κοινοβούλιο

ih

Οι πέντε για τους οποίους ζητείται η εσχάτη των ποινών «έδωσαν την εντολή και εκτέλεσαν το έγκλημα» -  Ο θάνατος του δημοσιογράφου ήρθε αφού του έγινε ένεση μετά από καβγά μέσα στο προξενείο στην Κωνσταντινούπολη, είπε εκπρόσωπος της εισαγγελίας της Σαουδικής Αραβίας