Συρία: Η διάσωση βρέφους που ήταν θαμμένο σε ερείπια

Συρία: Η διάσωση βρέφους που ήταν θαμμένο σε ερείπια

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο - Το βρέφος, το οποίο βρισκόταν βαθιά θαμμένο, γλίτωσε από θαύμα, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα δεν κινδυνεύει, ενώ έχει υποστεί ήπια τραύματα

Ένα απίστευτο βίντεο κάνει τον γύρο του κόσμου, καθώς αποτυπώνει τη στιγμή που διασώζεται ένα βρέφος, το οποίο βρισκόταν θαμμένο σε ερείπια.Το περιστατικό συνέβη στην ανατολική Γούτα της Συρίας και προβάλλει διασώστες να τραβούν μέσα από τον τεράστιο σωρο των ερρειπίων το μικρό κοριτσάκι, του οποίου δεν έχει διευκρινιστεί η ηλικία. Το βίντεο δημοσιεύθηκε στο Twitter από τον διασώστη της Συριακής Συμμαχικής Δύναμης, ονόματι Ismail Alabdullah.
Το βρέφος, το οποίο βρισκόταν βαθιά θαμμένο, γλίτωσε από θαύμα, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα δεν κινδυνεύει, ενώ έχει υποστεί ήπια τραύματα.

Ένας υπάλληλος της Διεθνούς Επιτροπής για τον Ερυθρό Σταυρό αποκάλυψε ότι εργαζόμενοι, που εργάστηκαν πρόσφατα σε ανθρωπιστική αποστολή στην ανατολική Γούτα, είδαν τους διασώστες να προσπαθούν να ανασύρουν σορούς ανθρώπων από τα ερείπια των κτιρίων.

Η κατάσταση στην ανατολική Γούτα είναι απελπιστική σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα, καθώς τα σχολεία έχουν κλείσει κάποια παιδιά δεν έχουν καταφέρει να δουν το φως του ήλιου για περισσότερες από 15 ημέρες και οι κάτοικοι της περιοχής λιμοκτονούν. 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης